fbpx
luni, mai 20, 2024

Grimus cântă la Jazz in the Street, sâmbătă, în centrul Clujului

Share

Jazz in the Street reia de săptămâna aceasta seria concertelor în stradă. Clujenii sunt așteptați sâmbătă, 15 septembrie, pe Bulevardul Eroilor de la ora 18:00 la concertele susținute de  Grimus, Sidewalk Troubadours și Diana, solista trupei Infusion, împreună cu Iulian Matei. Accesul e liber.

 

Iată care este programul zilei de sâmbătă pe Eroilor Cluj (în zona statuii Lupoaicei):

Ora 18:00 – Diana (Infusion) & Iulian Matei

Ora 19:00 – Grimus (concert acustic)

Ora 20:00 – Sidewalk Troubadours.

Reprezentații Jazz in the Street vor mai avea loc în 21 și 29 septembrie, pe strada Georges Clemenceau, în 6 octombrie în Piața Unirii, iar în 14 octombrie zeci de artiști din țară și străinătate vor anima Clujul în stradă la cel mai mare eveniment Jazz in the Street al toamnei.

Pentru ultima ediție Street 2018 artiștii din toate domeniile de activitate – artiști plastici, vizuali, dansatori și performeri, animatori, muzicieni, dar și reprezentanți ai altor domenii artistice – se mai pot înscrie online până în 21 septembrie pe www.jazzinthestreet.ro.

 

Despre Jazz in the Street

Jazz in the Street își propune să susțină și să promoveze tinerele talente din rândul  performerilor stradali și să resemnifice spațiului public clujean, precum și înțelegerea comunității locale asupra rolului și a înțelesului artelor, prin crearea de întâlniri neobișnuite între artiști, locuri și public.

Prima ediție Jazz in the Street a avut loc în 23 aprilie 2016 și a reprezentat un real succes. De atunci, echipa Fapte a mai organizat câteva zeci de astfel de evenimente de o zi, două zile sau de doar câteva ore, iar anul trecut proiectul s-a desfășurat timp de câteva săptămâni, pe tot parcursul verii și al toamnei, iar peste 17.000 de persoane au participat la reprezentațiile în stradă.

Detalii găsiți pe www.jazzinthestreet.ro.

 

Ultimele articole

Alte articole