fbpx
luni, iulie 15, 2024

Hai la împădurire la Vâlcele alături de gașca msg Maraton Apuseni

Share

Update: Activitățile programate sâmbătă 14 martie la Vâlcele pentru comunitatea și voluntarii msg Maraton Apuseni sunt anulate. Plantarea va avea loc în cadru restrâns, DOAR cu angajații Ocolului Silvic Turda. Măsurile sunt luate de către autoritățile județene pentru a preveni răspândirea COVID-19. Vă mulțumim pentru înțelegere și implicare! Vă așteptăm alături de noi la următoarele activități dedicate comunității. 

Echipa msg Maraton Apuseni

Implicarea echipei în dezvoltarea comunității nu este un exercițiu—este o modalitate de exprimare a valorilor noastre. Există numeroase inițiative pe care le putem întreprinde, însă unele sunt mai aproape de nucleul , cum ar fi acțiunea de împădurire anuală de la Vâlcele, județul Cluj. Dar cum ar fi, dacă, pentru o zi, echipa noastră ar putea fi și mai mare? 

Sâmbătă, 14 martie 2020, ne întoarcem pentru al treilea an consecutiv la Vâlcele, unde reluăm inițiativa de împădurire și unde este binevenit oricine își dorește să contribuie în mod activ la protejarea zonelor montane din Munții Apuseni.

Parcela noastră se află la coordonatele GPS: lat.46.693645, long.23.597270, acolo unde te așteptăm începând cu ora 09:00 AM.


Cum ajungi la zona de împădurire?

Poți să vii la eveniment cu mașina proprie (anunță-ne dacă ai loc și pentru alți participanți), cu autocarul sau cu bicicleta.

Colegii de la Clubul Alpin Român Filiala Cluj pregătesc o tură de MTB, cu plecare de la Baza Sportivă Unirea (Mănăștur) la ora 08:00, pe traseu banda roșie.

La final de zi, Potecătorii Voluntari te vor însoți într-o drumeție înapoi spre Cluj-Napoca.

Pentru o organizare eficientă, te rugăm să ne oferi informații cu privire la transportul tău la locație:

Ce găsești la eveniment?

Voie bună, socializare cu prieteni și membri din comunitate, iubitori de natură și munte, iar, la finalul zilei, distracție și hămăceală în zona de relaxare.


Cum te poți implica?

1. Poți dona o sumă la alegere pentru a susține această cauză. Donațiile se pot face în RON, accesând pagina http://maratonapuseni.ro/doneaza, selectând opțiunea „Donează cu card bancar”.

P.S. o donație minimă recomandată se poate face și în momentul înscrierii la una din probele concursului msg Maraton Apuseni, bifând în formular opțiunea „Donează 10 RON” pentru cauza socială pe care îți dorești să o susții.

O alternativă este de a efectua donația direct în contul asociației Clubul Sportiv Alpin Universitar, CIF: 36968815, cont bancar deschis la BCR, IBAN: RO27RNCB0106153476500001. La detaliile de plată te rugăm să menționezi: „Împădurire msg Maraton Apuseni 2020”.

2. Te poți alătura inițiativei noastre din data de 14 martie, la acțiunea de împădurire de la Vâlcele. Pentru început, te rugăm să te înscrii folosind formularul de participare:  

Ulterior, coordonatorul voluntarilor msg Maraton Apuseni te contacta pentru detalii suplimentare.

Ce facem pentru comunitate?

Ideile ar fi nimic fără execuție, astfel că am decis să acționăm!  Află mai multe despre cauza noastră aici: http://maratonapuseni.ro/doneaza/
Pentru orice întrebări, ne poți scrie pe adresa voluntari@maratonapuseni.ro 

Acest eveniment este organizat de msg Maraton Apuseni, Clubul Alpin Român Filiala Cluj și msg systems România, în colaborare cu Regia Națională a Pădurilor – Romsilva CERT Transilvania și Potecătorii Voluntari. 

Ultimele articole

Alte articole