fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

Horseville Festival, 6-8 septembrie, la Castelul Bánffy

Share

Horseville Festival este acel eveniment unic care îmbină cu succes sportul ecvestru, dedicat odinioară cavalerilor, cu o serie de activități speciale și show-uri ecvestre, și ideea de picnic cu familia și prietenii. Toate desfășurate într-un cadru istoric, feeric, la Castelul Bánffy din Bonțida, Cluj.

Evenimentul se va desfășura timp de trei zile, în jurul competiției “Cupa Federației Ecvestre Române la Concurs Complet”, o competiție complexă și spectaculoasă, în care aproximativ 100 de sportivi și caii lor se vor întrece în cadrul probelor de sărituri peste obstacole, dresaj ecvestru și cross-country!

Dedicat familiilor

Chiar dacă Horseville Festival este se va desfășura în jurul acestui sport ecvestru, scopul lui este să aducă familiile cu sau fără copii, grupurile de prieteni într-un cadru unde să petreacă momente memorabile. Copiii de până la 4 ani se bucură de intrare gratuită și cei de până la 14 ani beneficiază de bilete la preț special.

Activități pentru copii

Pentru că încurajăm timpul petrecut în familie, vom avea o multitudine de activități pentru cei mici. Vom avea zone special amenajate pentru ei. Locuri de joacă, petting zoo unde copiii pot interacționa cu animalele, plimbări cu ponei, facepainting, baloane uriașe de săpun, slime, string art, pictură, statui vivante și clovni veseli, tiroliană, tir cu arcul, animație cu personaje, ateliere de mandale și un întreg orășel gonflabil unde cei mici pot să țopăie cât îi țin picioarele! Mai multe surprize descoperă la eveniment!

Activități pentru adulți

Pentru adulți am pregătit mai multe activități captivante și relaxante totodată. Pe lângă Cupa Federației Ecvestre, o competiție dinamică și spectaculoasă care va putea fi urmărită din tribune, vom avea zonă de foodcourt și bar, degustări de vinuri și expoziție de artă în interiorul castelului și expoziție de șei. Fundalul sonor va fi asigurat de un DJ și sâmbătă seara, muzica live va fi oferită de o trupă de coveruri. Alte modalități de petrecere a timpului va fi tiroliana, tir cu arcul, spectacole de dresaj canin și păsări de pradă oferite de partenerii noștri, cascadorii călare.

Horseville Festival își dorește să devină un festival de reper atât pentru familii și copii, iubitorii sportului ecvestru, cât și pentru sportivii care iubesc această disciplină.

Detalii despre programul pe zile și activități poți găsi aici: www.horseville.ro.

Bilete se pot accesa de aici www.bilete.ro și https://www.bilete.ro/horseville-festival/

[zombify_post]

Ultimele articole

Alte articole