fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

I love Cluj Hangout

Share

Mare ne-a fost bucuria când am văzut reacțiile de la ultimul eveniment pe care l-am organizat. Deși s-a adresat în exclusivitate studenților, ne-am bucurat să vedem în sală prieteni care veniseră doar ca să afle ce mai facem. Deși poate n-am comunicat atât de intens, lucrurile încep să se schimbe. Cu sinceritate spunem că testăm ipoteze, căutăm soluțiile potrivite și parcurgem o perioadă în care învățăm (chiar și noi) care-i „baiul” cu revista I love Cluj.

Și pentru că pe lista noastră de valori scrie destul de mare cuvântul „transparență”, ne găsim astăzi în fața faptului următor: pregătim o seară între oameni faini și cu voie bună, pentru cei care vor să ne cunoască și pentru cei care sunt interesați de proiectele noastre. Vreți să cunoașteți oamenii din spatele proiectului I love Cluj? Vă invităm la un vin!

 

ILC-Hangout_web

Nimic fițos, dimpotrivă, foarte relaxat, fără program și fără prezentări scorțoase. Doar oameni faini, un vin bun de la prietenii de la Crama La Salina și o atmosferă lejeră, fără fum, în inima orașului la Mint Bistro. Să nu vă faceți griji dacă nu puteți ajunge de data aceasta, evenimentul va fi desfășurat lunar. Anul acesta ne-am propus să fim mai aproape de voi și vom repeta întâlnirile de genul acesta.

Participarea este gratuită, pe baza unei liste de participanți (suntem limitați la un număr de 80 de persoane) motiv pentru care vă rugăm să completați acest formular 🙂 O să primiți o confirmare de participare pe email. Ne vedem joi!

Ultimele articole

Alte articole