fbpx
marți, iunie 25, 2024

I Love Cluj wants to meet you

Share

Ne plac secretele, în special cele bine păstrate, divulgate rareori, în șoaptă, doar celor care contează. Vorbind despre taine ascunse, Auguste Renoir descoperise la un moment dat secretul fericirii, pictorul fiind ferm convins că acesta consta în a lucra zilnic cu pasiune și dedicare. O noțiune care astăzi e departe de a fi un secret, mai degrabă o sintagmă uzuală, adânc înrădăcinată în vocabularul nostru cotidian. De ce vă vorbim despre secrete? Ei bine, pentru că tocmai sunteți pe cale de a afla unul foarte foarte bine păstrat!

 

ILC-e1424720827222.png

Fiindcă sticluțele mici se spune că ar ascunde esențe tari, extrapolăm și noi această zicală și o ducem în zona textului scris, făcându-vă o mică introducere în subiect: de câteva săptămâni, echipa editorială I Love Cluj muncește cu zăduf, cămașa suflecată și fruntea transpirată, la reînvigorarea proiectului pe care îl aveți în față. Așadar, ne-am pregătit instrumentele de scris, am ținut ample ședințe, am generat furtuni de idei, am rumegat concepte, am luat la purecat orașul, organizând o vânătoare de subiecte inedite. După toate aceste demersuri absolut necesare creării unui cadru propice dospirii ideilor pe care le aveam, a sosit momentul să vă și spunem în ce ne-am investit energia: într-o relansare, dacă putem să-i spunem așa, a site-ului I Love Cluj.

Pentru că această revistă, cum ne place nouă să îi spunem, se poate cu ușurință asemui unei aventuri editoriale în care suntem pe cale de a ne îmbarca, trebuie să știți că nu ne dorim una solitară. Avem nevoie, pe lângă fidelii noștri cititori, și de co-echipieri.

 

Motiv pentru care ne aflăm în căutare de tinere minți luminate, iubitoare de Cluj, înzestrate cu talent scriitoricesc, imaginație cu duiumul și elan creator.

Așadar, studenți sau nu, oameni ocupați sau deopotrivă, foarte relaxați, dar musai dedicați și devotați, vă așteptăm să ne cunoașteți marți, 3 martie, la sediul facultății FSPAC, începând cu ora 17.00. Detaliile picante le dezvăluim la fața locului!

 

Ultimele articole

Alte articole