fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Ia startul la Semimaratonul Transilvania 2016

Share

Toamna asta, Clujul intră în forță pe harta competițiilor atletice importante, odată cu Semimaratonul Transilvania 2016/Transilvania Half  Marathon 2016. Duminică, 23 octombrie, se dă startul competiției pentru amatori și profesioniști, competiție ce va fi înscrisă în calendarul Federației Române de Atletism și a Federației Internaționale de Atletism (IAAF).

Competiția are ca scop promovarea traiului sănătos, a valorilor culturale clujene și transilvănene și sprijinirea unor cauze caritabile de anvergură, prin donarea a 50% din încasările obținute din înscrieri.Cauzele caritabile implică sprijinirea unor fundații care se îngrijesc de ani de zile de copiii cu insuficiență renală, de cei cu autism, de cei bolnavi de cancer sau de cei cu posibilități materiale reduse.

 

Organizatorul principal este Clubul Rotary Transilvania Cluj-Napoca, cel mai tânăr club al Clujului, care transpune zi de zi sloganul „A servi mai presus de sine însuși”.

Programul evenimentului este complex, cu mai multe curse desfășurate timp de 2 zile, fiind conceput ca o cursă de alergare pe șosea, cu start și finish pe Cluj Arena, pe un traseu măsurat și securizat de 21 de km:

Sâmbătă, 22 octombrie,

  • THM Family Walk&Run, alergare pentru familii, în Parcul Central;

Sâmbătă, 22 octombrie,

  • THM Kids Race – curse de alergare pentru copii, pe pista de la Cluj Arena;

Duminică, 23 octombrie:

  • Semimaraton (21km) THM 21km;
  • Semimaraton Ștafetă (3x7km) THM Relay 3x7km;
  • Cluj City Run (7km) THM City Run 7km;
  • Company Challenge – competiție pentru ștafetele companiilor
  • High School Challenge – competiție pentru ștafetele liceelor

 

Înscrieri și informații suplimentare pe: www.cluj21km.ro

Transilvania Half Marathon 2016. It makes the world go… run!

Ultimele articole

Alte articole