fbpx
duminică, mai 19, 2024

IARMAROC.COM: Igluu inedit construit în zona Iulius Park, expune produsele a peste 100 de creatori români

Share

Într-o minunată și festivă locație la Iconic Garden în inima parcului Iulius Mall din Cluj, am dat de prima zapada a sezonului (alimentata de un imens tun de zapadă)! Am servit o ciocolata caldă și am savurat porția de street food preferată, în timp ce cei mici au sărit în trenulețul lui Moș Crăciun la o plimare în jurul lacului.

De acolo, am pășit în lumea fascinantă a creației de la noi din țară, în igluul IARMAROC.COM. Un dom uriaș în care găsești sute de produse atent selectate de la creatori locali, care mai de care mai speciale. Home & Decor, Accesorii & Cosmetice, Mâncăruri & Băuturi Gourmet, Kids & Pets, Papeterărie și chiar și Meșteșuguri. Rămâi uimit de diversitatea și calitatea produsele care se crează în România (multe din ele pentru export).

Intrând în vorbă cu oamenii iarmarocului, am înțeles că peste o sută de creatori și-au făcut loc pe rafturille Casei Creatorilor IARMAROC.COM, fiecare din ei atent selectați pentru unicitatea produselor pe care le crează.

O adevarată oază de creativitate, plină cu idei de cadouri pentru mici, mari și patrupezi! Fiindcă e doar un „pop-up” shop sezonal, ei mai au deschis doar până în 24 Decembrie, între orele 12:00-20:00.

O dupa-masă frumos petrecută, pe care musai o încheim cu o tură pe căluții carouselului pe fundalul unui superb sopectacol de colinzi!

Un adevarat mic Christmas Wonderland!

Ultimele articole

Alte articole