fbpx
luni, iulie 15, 2024

Iconic Days: Concerte live, DJ recunoscuți și atmosferă de street food în Iulius Parc

Share

La sfâșitul aceste săptămâni, locuitorii și vizitatorii orașului Cluj sunt invitați să se bucure de ultimele zile de vară și concerte live la Iconic Days. Organizat în cadrul relaxant al Iulius Parc, lângă lacul Gheorgheni, evenimentul promite să fie punctul de atracție al acestui sfârșit de săptămână.

Desfășurându-se pe parcursul a patru zile în cel mai nou și extins centru urban al Clujului, evenimentul își propune să ofere o experiență inegalabilă participanților. Pregătiți-vă pentru un line-up impresionant cu nume sonore ale muzicii electronice, atât autohtone, cât și internaționale.

Din lista de artiști, se disting DJ-i precum Akos, cunoscut pentru prestațiile sale la festivalurile Daydreaming Untold, Neversea și Electric Castle; Mihai Popoviciu, propietarul Cyclic Records și unul dintre cei mai recunoscuți DJ români la nivel internațional; și Vlademir, rezident al Form Space Cluj.

Dar muzica electronică nu va fi singurul gen muzical prezent. Trupa Score va încânta publicul pentru prima dată în Iulius Parc, alăturându-se unei serii de artiști locali care vor anima scena și atmosfera.

Pentru cei care au avut norocul să viziteze Iconic Garden de la inaugurarea sa în primăvara anului 2022, știu că acest loc a devenit rapid un favorit în rândul comunității clujene. Îmbinând muzica live, zonele de street food, oportunitățile de socializare și buna dispoziție, Iconic Garden oferă o rețetă perfectă pentru a te delecta și relaxa.

Dacă ești în căutarea unui loc unde poți savura mâncare delicioasă, asculta muzică de calitate și te bucura de compania prietenilor într-o atmosferă liniștită și relaxantă, pe malul lacului Gheorgheni, nu căuta mai departe! Vino să te bucuri de ultimele zile de vară la Iconic Garden, în Iulius Parc.

Așa că, clujenilor și nu numai, marcați-vă agenda și pregătiți-vă să dansați, să râdeți și să savurați fiecare moment la evenimentul acestui weekend de la Iconic Garden. E momentul pentru ultimul dans sub soare!

Ultimele articole

Alte articole