fbpx
marți, iunie 25, 2024

În 2022 ai ocazia să înveți ceva nou, GRATUIT!

Share

Încă nu ți-ai stabilit un obiectiv de învățare pe anul 2022? E momentul să o faci! 

Poți începe cu obiectivul de a participa la unul dintre cursurile gratuite, oferite de Inceptus România în următoarea perioadă. Ai trei opțiuni de cursuri. 

Vezi care ți se potrivește:

Cursul de Engleză-Inițiere e potrivit pentru tine dacă vrei să-ți îmbunătățești în scurt timp nivelul conversațiilor cu clienții sau partenerii străini. Cel mai probabil că după curs nu o să vorbești engleză ca David Beckham, dar cu siguranță nu te vei mai stresa când va trebui să răspunzi la o întrebare sau să inițiezi o discuție în limba engleză. 

Dar, dacă deja nu mai ai nevoie de subtitrare la Netflix, și totuși la birou nu ești foarte confortabil/ă să scrii un mail în limba engleză, înseamnă că ți se potrivește cursul de Bussines English. Vom pune accent pe limbajul protocolar folosit în comunicarea cu clienții sau colegii și te vom învăța acele expresii necesare într-o companie modernă.

Dacă lucrezi într-o companie și încă șefii nu s-au prins că te chinui prea tare cu Excelul sau alte instrumente Office, e cazul să te înscrii la cursul de Competențe Digitale. Norocul tău este ca în curând vom organiza noi sesiuni de formare. Ești salvat. Cu plăcere:) 

Cursul de nediscriminare o să te ajute pe tine și pe colegii tăi să fiți mai buni, să analizați diferențele dintre voi și să le înțelegeți, devenind astfel mai eficienți lucrând în echipă. Cursul se adresează tuturor, doar e despre nediscriminare.😊 Cum ce e nediscriminarea? E ca atunci când erai mic și te jucai cu mingea, iar un vecin mai neprietenos te trimitea la scara ta. Aia era discriminare pe bază de locație. Vezi, ți-am spus că e pentru oricine. 

Asociația Inceptus România oferă aceste cursuri gratuit pentru angajați din regiunile Nord-Vest/Centru/Sud-Vest Oltenia/Sud Muntenia, cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, care pot dovedi un progres în carieră ca urmare a participării la curs. 

Cursurile se derulează în cadrul proiectului „Angajați competitivi”, în format online su fizic (în funcție de restricții și situația persoanelor vaccinate) iar absolvenții dobândesc certificate cu recunoaștere națională. Toate serviciile oferite participanților sunt gratuite. 

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de intenție disponibil aici: https://forms.gle/pZYATGjfomitTtti6 

Proiectul beneficiază de co-finanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 6 „Educație și competențe”, Obiectivul specific 6.12

„Creșterea participării la programele de formare profesională continuă, cu accent pe acei adulți, cu un nivel scăzut de calificare și persoanele cu vârsta de peste 40 ani, din zone rurale defavorizate, inclusiv prin recunoașterea și certificarea rezultatelor învățării dobândite în contexte non-formale și informale”

P.S. Nu ține informația doar pentru tine. Dă share colegilor tăi astfel încât să formați împreună o grupă de curs (10-15 participanți/grupă în funcție de cursul ales).

Ultimele articole

Alte articole