fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024

In data de 11 decembrie esti invitat si tu sa fii nepot de Craciun pentru un bunic fara nepoti

Share

Asociația Magic People organizează cea de a VII-a ediție a proiectului Nepoți de Crăciun. Astfel, în data de 11 decembrie 2016, nepoții vă dau întâlnire în VIVO! Cluj-Napoca, loc în care se va desfășura acțiunea de strângere de alimente pentru a fi mai apoi dăruite din suflet bunicuților din centrele de zi.

Proiectul Nepoți de Crăciun a luat naștere în anul 2010, ediție în care organizatorii au strâns 100 de pachete pentru o parte din bunicuții din centrele de zi din Cluj-Napoca. Odată cu trecerea anilor nepoții au devenit din ce în ce mai ambițioși și au ridicat ștacheta de la o ediție la alta. Prin acest proiect s-a reușit în anul 2015 strângerea a 2000 de pachete. Asta a înseamnat 2000 de zâmbete apărute pe fețele bătrâneilor care uneori uită să mai zâmbească.

 

nepotidecraciun03

Astfel, la cea de a VII-a ediție nepoții doresc să facă nu mai puțin de 2500 de pachete pentru bunicii din centrele de zi. Aceștia s-au organizat deja pentru campania de anul acesta și sunt convinși că publicul se va implica activ și va dona, ajutându-i astfel să reușească să facă cele 2500 de pachete pe care le vor dărui celor 2500 de bunicuți.

nepotidecraciun01

nepotidecraciun02

 

nepotidecraciun06

Nu uita, în data de 11 decembrie ești invitat și tu să fii nepot de Crăciun pentru un bunic fără nepoți!

Atât persoanele fizice cât și cele juridice pot dona direct accesând site-ul: http://nepotidecraciun.ro/doneaza/

Ultimele articole

Alte articole