fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Îngrijirea picioarelor în funcție de anotimp – Ce trucuri ai la îndemână pentru a fi mereu frumoasă?

Share

Îngrijirea corporală presupune la fel de multă atenție și asupra picioarelor. Cum se presupune că ai deja o gamă generoasă de creme și loțiuni dedicate pentru față și corp, de aici nu ar trebui să lipsească produsele pentru îngrijirea corectă a picioarelor. Află din acest articol ce poți face pentru ca picioarele tale să fie mereu frumoase și îngrijite.

Cum să te bucuri de picioare superbe și îngrijite tot timpul

  • Primăvara poți faci o exfoliere completă

Anotimpul rece își lasă de fiecare dată amprenta pe corp și mai ales pe piele. Iar pentru o îngrijire ca la carte, specialiștii în dermatologie recomandă exfolierea corpului ca tratament de revigorare. Și picioarele trebuie să aibă parte de un asemenea răsfăț. 

Pe lângă loțiunile speciale, le poți folosi și pe cele făcute în casă. De exemplu, scrubul din zaț de cafea este ideal pentru exfolierea întregului corp și mai ales pentru picioare, iar primăvara este perioada perfectă pentru a face acest lucru. Trebuie doar să îți savurezi cafeaua de dimineață și să pui deoparte zațul pentru baia de seară. Nu doar că picioarele tale vor fi delicate și fine, dar te vei simți și relaxată.

  • Vara îți menții corpul cu loțiuni fresh și vizite la pedichiură

Temperaturile ridicate cer diverse metode de răcorire. Picioarele nu fac excepție, mai ales după o zi toridă de vară. Folosirea cremelor hidratante este necesară pentru a te bucura în permamență de picioare îngrijite. Iar o pedichiură frumoasă va completa ritualul de înfrumusețare. În plus, o pereche de sandale cu platforma elegante vor scoate în evidență stilul tău, dar și sănătatea picioarelor. Poți descoperi pe Reverse.ro o gamă variată de astfel de produse, să poți cumpăra ce se potrivește mai bine stilului tău vestimentar.

  • Toamna este nevoie de imunitate

Pentru a putea trece cu bine peste sezonul rece, organismul are nevoie de “mici ajutoare”. Vitaminele și mineralele pregătesc întregul corp și întăresc rândurile “luptătorilor” împotriva răcelii și gripei.  Un boost de sănătate poți oferi și picioarelor, dacă folosești fiole pe bază de vitamine care să acționeze la exterior și să protejeze pielea, începând cu primele zile răcoroase ale toamnei.

  • Iarna îți protejezi picioarele împotriva frigului

Fără doar și poate, corpul cere îngrijire constantă în sezonul rece, iar picioarele nu fac excepție. Este recomandată purtarea unor perechi de încălțăminte adecvate, comode, care să țină de cald și care să permită pielii să respire în același timp. 

Din ritualul de îngrijire nu ar tebui să lipsească loțiunile de hidratare pe care să le folosești cel puțin o dată pe săptămână. Nu doar că vei avea o piele catifelată, dar te vei asigura că picioarele nu vor dezvolta ciuperci sau bătături atunci când porți încălțăminte specifică anotimpuliui rece.

Așadar, picioarele au nevoie de atenția ta, indiferent de anotimp. Sănătatea merge mână în mână cu frumusețea, așa că, mizează pe aceste trucuri dacă vrei să te simți bine în pielea ta, oricând.

Sursă foto: Pexels.com

Ultimele articole

Alte articole