fbpx
marți, februarie 27, 2024

Invitatie dezbatere CIIC – Amenajare Piața Lucian Blaga, str. Napoca, str. Petru Maior și Emil Isac

Share

Centrul de Inovare și Imaginație Civică și Primăria Cluj-Napoca vă invită marți, 23 ianuarie 2018, ora. 17.00, la Clădirea Casino din Parcul Central, la o dezbatere publică legată de proiectul de reamenajare a Pieței Lucian Blaga și a străzilor Napoca, Petru Maior și Emil Isac.  Prin proiect se urmărește creșterea calității spațiului urban, extinderea zonelor pietonale și crearea unei rețele coerente de piste de biciclete în zona centrală a orașului.

 

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) este locul în care reprezentanți ai administrației publice locale, cetățeni și specialiști din mediul economic și universitar se pot întâlni și discuta despre transformările urbane necesare și despre provocările orașului nostru al cărui ritm de dezvoltare este extrem de accelerat în ultimii ani. De asemenea, Centrul este un instrument de comunicare, cercetare și promovare, precum și un loc pentru dezbateri aflat la dispoziția experților din diferite domenii şi a oricărui cetăţean doreşte să participe.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de email imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca, http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania.

De asemenea, cei interesați pot acces pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1885951531716128/

Ultimele articole

Alte articole