fbpx
duminică, mai 19, 2024

Ivatherm lansează o nouă gamă anti-aging, IvaRG

Share

Inovația gamei ivaRG este combinația sinergică, patentată, de ingrediente inovatoare cu eficiență demonstrată în reducerea liniilor fine, a ridurilor, în estomparea cearcănelor și a petelor pigmentare. Upgrade your routine este invitația specialiștilor Ivatherm de a-ți reinventa ritualul zilnic de îngrijire, hidratare și întinerire a pielii.

Aspectul și sănătatea pielii pot avea un impact semnificativ asupra stimei de sine, încrederii și percepției generale de bunăstare a unei persoane. Începând cu vârsta de 28 de ani, colagenul și elastina încep să se degradeze, apar progresiv liniile fine și ridurile, iar reînnoirea celulară se produce mai lent. La 40 de ani, din cauza procesului fiziologic de îmbătrânire și a expunerii la soare, dermul se subțiază, bariera hidrolipidică se alterează, apar ridurile și petele pigmentare. 

Pentru a preveni și a corecta semnele de îmbătrânire, cercetătorii Ivatherm au creat gama ivaRG, cu formule bogate în ingrediente active ce regenerează țesutul cutanat, estompează liniile fine și ridurile și diminuează petele pigmentare.

„IvaRG este formulată cu ingrediente active în concentrații maxim eficiente. Produsele conțin 90% ingrediente naturale, nu au parfum și sunt prezentate în ambalaje sustenabile. ivaRG are rezultate spectaculoase în întinerirea pielii, ingredientele fiind potențate de proprietățile extraordinare ale Apei Termale Herculane. Efectele folosirii produselor se văd încă din prima zi. Pielea devine mai hidratată, fermă, elastică, ridurile fine se diminuează și petele se estompează”, spune dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoare și CEO Ivatherm.

Rutina inovatoare ivaRG este alcătuită din: Crema de zi regenerantă cu SPF 30, Crema contur de ochi regenerantă și Crema de noapte regenerantă. Gama este destinată tuturor tipurilor de piele sensibilă și conține: Granactive Retinoid, o formă superioară de retinol, extract din prună de Kakadu, cea mai bogată sursă de VItamina C din lume, acid hialuronic cu masă moleculară mică, extract de ciupercă Chaga, extract de Swiss Pine și fermentul probiotic Lactobacillus Ferment.

ivaRG Cremă de noapte regenerantă

Ingredientul-cheie din Crema de noapte regenerantă ivaRG este Granactive Retinoid, o formă superioară de retinol ce reduce liniile fine și ridurile cu 60% în 14 zile și petele pigmentare cu până la 50% în 28 de zile, după cum arată studiile. Lista ingredientelor conține și: acid hialuronic cu masă moleculară mică, Unt de Shea, Lactobacillus Ferment și Apa Termală Herculane. Beneficii: reduce liniile fine, ridurile și petele pigmentare, hidratează pielea și o hrănește, datorită acizilor grași esențiali, echilibrează microbiomul pielii, pielea devine mai fermă și luminoasă. 

 ivaRG crema contur de ochi regenerantă

Crema contur de ochi regenerantă ivaRG este formulată cu extract de ciupercă Chaga, un ingredient cu efect antiinflamator care stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația și întărește rețeaua microvasculară, reducând cearcănele. Studiile arată că extractul de ciupercă Chaga reduce intensitatea culorii cearcănelor cu până la 78%. Alte ingrediente: Swiss Pine Extract, acid hialuronic cu masă moleculară mică, extract de ciupercă Chaga, Lactobacillus Ferment și Apă Termală Herculane. Beneficii: reduce pungile și cearcănele, diminuează liniile fine și ridurile, întărește funcția de barieră și stimulează producția de colagen, echilibrează microbiomul pielii.


ivaRG Cremă de zi regenerantă SPF30

Cremă de zi regenerantă SPF30 ivaRG are la bază o combinație brevetată ce conține: Apa Termală Herculane, acid hialuronic cu masa moleculară mică și vitamina C din prune de Kakadu, cea mai bogată sursă de Vitamina C din lume. Extractul din prună de Kakadu este un antioxidant puternic ce protejează, îmbunătățește aspectul pielii și previne apariția ridurilor. Acidul hialuronic cu masa moleculară mică pătrunde adânc în piele, hidratează și crește fermitatea pielii prin stimularea sintezei de colagen. Extractul de Swiss Pine, bogat în pinosilvină, reduce roșeața locală, diminuează petele pigmentare și uniformizează culoare pielii. Crema de zi ivaRG reduce liniile fine, ridurile și petele pigmentare prin combaterea stresului oxidativ la nivel celular, crește fermitatea și luminozitatea pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic si colagen și asigură protecție solară ridicată. 

Noua gamă regenerantă IvaRG este disponibilă pe ivatherm.ro și în farmacii. Vestea bună pentru clienți este că aceștia pot să achiziționeze noile produse cu o reducere de 15% în cadrul campaniei Ivatherm❤Cluj. Reducerile sunt valabile în toate farmaciile partenere: Ducfarm, Remedium, Aldedra, Elmafarm, Alma -Vivo, Bebepharm, Europa, Napofarm, până la 31 iulie 2023.Mai multe informații despre gama IvaRG se pot găsi AICI.

Ultimele articole

Alte articole