fbpx
miercuri, mai 22, 2024

Jack Daniel`s Tennessee Honey, o experiență numai whiskey și miere

Share

Cu ce o fi mergând o seară liniștită la o terasă elegantă, discretă, cu muzică live pe fundal? Sau poate ne pregătim de o noapte albă în centrul atât de viu al Clujului și am vrea să ne „activăm” cu o băutură de calitate, care să dea tonul unei experiențe unice. Pentru oricare dintre cele două variante, Jack Daniel`s aduce două sortimente din faimoasa băutură: cocktailul Jack`s Honey (Jack Daniel`s Tennessee Honey & Ginger) și varianta deja consacrată, Jack Honey on the rocks.

Jack Daniel’s Tennessee Honey aduce pe masă gustul unic de Jack Daniel`s Tennessee Whiskey cu un strop de miere. Provenitdin Lynchburg, USA, Jack Daniel’s Tennessee Honey este o băutură cu adevărat specială, creată într-un singur loc pentru a fi savaurată pretutindeni. Nu trebuie să fii un expert în astfel de băuturi ca să sesizezi și să te lași impresionat de aroma de miere, melasa dulce și gustul discret de nuci prăjite, care completeazăperfect experiența clasică oferită de clasicul Jack Daniel’s.

Am luat nordul liniștit al țării la pas și am vrut să vedem cum se trăiește experiența Jack’s Honey în mai multe localuri din Cluj-Napoca, Satu Mare și Baia Mare. Am vizitat pub-uri de pe faimoasa stradă Piezișă, care reprezintă și centrul distracției studențești din Cluj, unul dintre cele mai bune locuri în care să petrece o seară în Baia Mare și, nu în ultimul rând, am experimentat și viața de noapte la Famous Summer Club, din Satu Mare. Să vă spunem cum a fost.

Știți filmele americane în care personajul principal își ia gașca și iese să petreacă o seară în oraș, într-un pub plin de viață, în care barmanul este show-man, iar whiskey-ul curge în pahare, aducând distracția la cote maxime? Dacă părea că se poate doar în filme, ei bine, nu e așa. Studio 26 este localul din Cluj-Napoca în care poți cu adevărat să trăiești experiența Jack’s Honey autentică, în care barmanul îți este sfătuitor în materie de băuturi, este și garantul unui mic show de preparare a băuturii și, cine știe, cu suficient farmec, chiar și partener de taclale.

Și dacă ne-am făcut încălzirea, mergem un număr „mai sus”, la Beams Café Bar, unde atmosfera este caldă și mult mai intimă. Aici, un Jack Honey on the rocks poate fi instrumentul perfect pentru o întâlnire de afaceri de success, dar nici varianta de cocktail nu trebuie uitată. Ba dimpotrivă, poate fi începutulperfect pentru o seară nebună în oraș.

Și dacă ieșim în oraș, e nevoie de un club. Caro Vintage Pub Café Terasa este locul în care te poți relaxa în centrul istoric al orașului, după care să muți distracția în club. Oricare ar fi alegerea, Jack Daniel`s Tennessee Honey este acolo, recomandat cu căldură de personalul localului. Modalitatea de servire sofisticată, în paharele cu design special, aduce un plus de finețe în seara petrecăreților, iar gustul este așa cum îl știm: unic și excelent.

Ieșim puțin din nebunia orașului cu, deja 400.000 de locuitori? Hai să ieșim. Nordul României are peisaje care răpesc orice privire, iar orășelele din această zonă nu mai sunt de mult timp tributare perioadei industriale din comunism. Sunt cochete, pline de viață și oferă experiențe aparte în doze foarte concentrate, cu o servire excelentă într-un cadru atent aranjat și sofisticat. La Tour este cu adevărat unul dintre cele mai bune pub-uri din oraș. O experiență premium care merge mână-n mână cu toate principiile Jack Daniel’s. Cu muzică live pe fundal și o mâncare de-ți lasă gura apă, cel mai bine merge un cocktail Jack Daniel’s. Știe staff-ul. Încercați cu încredere.

Mergem puțin mai la nord, unde ne așteaptă Satu Mare. E deja seară și parcă am ieși într-un loc vesel, plin de viață, în care să dansăm de seara și până la răsărit. Famous Summer Club este locul perfect pentru o noapte în oraș, iar pentru o noapte în oraș e perfectă o băutură Jack Daniel’s. Și încă una. Și încă una. Dar să consumăm responsabil, ca să nu uităm cât de bine ne-am distrat.

Ultimele articole

Alte articole