KINGS ON ICE, ultimele bilete la preț redus

1 min


Kings On Ice este unul dintre cele mai așteptate evenimente din Cluj-Napoca. Pe 7 decembrie la Sala Polivalentă (BT Arena), cei 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, împreună cu celebrul patinator Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton vor oferi publicului un show de neuitat, emoționant.

Cei interesați pot cumpăra ultimele bilete la prețuri speciale începând cu 111 lei+taxe pentru Kings On Ice, până în data de 9.09.2019, ora 16:00. Biletele pot fi achiziționate online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa De Cultură a Studenților.

Profită ACUM de prețurile reduse!

Evgeni Plushenko, cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion mondial, va sosi în Cluj-Napoca, pe 7 decembrie, în cadrul evenimentului Kings On Ice. Are la active cincizeci de premii printre care: trei Medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de patru ori câștigător al Competiției Grand Prix, de cinci ori campion european, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Alături de Evgeni Plushenko, invitați speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

Publicată de Spotlights pe Vineri, 14 iunie 2019

Kings On Ice va oferi acrobații spectaculoase care îți vor taia respirația, acompaniate de sunetele celebrului Stradivarius al lui Edvin Marton. „Prințul Viorii” promite un show de neuitat, o retrospectivă emoționantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii.

Ia-ți ACUM unul din ultimele bilete la preț redus pentru Kings On Ice și hai să-i vezi pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele gheții, Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton! 

Grăbește-te, biletele se epuizează repede! Biletele pot fi achiziționate online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa de Cultură a Studenților.

Eveniment organizat de Spotlights – Events Creator.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Image
Photo or GIF

Send this to a friend