fbpx
marți, iulie 16, 2024

La Casa îți gătește pentru sărbători de poveste

Share

Cumpără legume, fă prăjituri, ai grijă să nu se ardă, roagă rudele de la țară să îți pună la cuptor cozonaci, pune sarmalele la fiert… chiar vrei asta de Crăciun? Nu mai bine împodobești bradul cu familia, te ocupi relaxat de cadouri și lași „bucătăreala” pe mâna experților La Casa? Astfel, te poți bucura de ospățul de sărbători alături de toată familia, fără stresul din bucătărie.

Este greu să fii o gazdă bună, dar cu ajutoarele potrivite se rezolvă. Nu toată lumea e masterchef în propria bucătărie, astfel că pregătirea mesei de Crăciun se poate transforma ușor într-o corvoadă. La Casa aduce cinci variante de platouri cu care să îți impresionezi atât musafirii, cât și propriile papile gustative.

 

Platou festiv: 110 lei
– Chifteluțe cu susan;
– Terină de curcan cu fructe uscate;
– Bărcuțe cu pește afumat;
– Frigărui cu brânzeturi și struguri;
– Ruladă de caș cu șuncă și struguri;
– Goujon din piept de pui;
– Roșii cherry cu mousse de brânză;
Gramaj: 1200g. Este potrivit pentru 4-5 persoane

 

Platou lacto-ovo-vegetarian: 100 lei
– Ouă umplute cu sos pesto;
– Vol au vent du tartare de vinete;
– Rulou de castravete cu brânză;
– Sfere de gorgonzola;
– Coșulețe cu pastă de brânză;
– Frigărui caprese.
Gramaj: 1200g. Este potrivit pentru 4-5 persoane.

Platou cu brânzeturi: 110 lei
– Diferite tipuri de brânzeturi;
– Fructe;
– Sfere de gorgonzola;
– Ruladă de caș cu șuncă.
Gramaj: 1200g. Este potrivit pentru 4-5 persoane.
Platou vegetarian: 95 lei
– Diferite tipuri de brânzeturi;
– Fructe;
– Sfere de gorgonzola;
– Ruladă de caș cu șuncă.
Gramaj: 1200g. Este potrivit pentru 4-5 persoane.

 

Platou Maestro: 100 lei
– Ardei umpluți cu pastă de brânză;
– Chifteluțe cu susan;
– Doboș cu șuncă și cașcaval;
– Glasse cu frigărui de pui și tzatziki;
– Goujon din piept de pui;
– Roșii cherry cu vinete;
– Ruladă de pui cu caise.
Gramaj: 1200g. Potrivit pentru 4-5 persoane.

Parcă ar merge și ceva dulce, nu? Evident. Prăjiturile sunt chiar o afacere complicată. Ai sărit un rând din rețetă pentru că erai prea ocupat să verifici friptura și visul dulce al sărbătorile se poate transforma în câteva ore pierdute aiurea.

„La capitolul prăjituri, în mare parte, clienții aleg caserolele de prăjituri asortate. Acestea sunt alcătuite din felii cu nucă, Bounty, Snickers, și Albinița sau se poate opta pentru o singură variantă din cele patru sortimente. Pentru mese mai bogate, recomandăm prăjiturile de 800gr., dar avem și varianta de 500gr. sau felii de tort de ciocolată, Biscotto, Mille Feuille și nu numai.”, explică Ana-Maria Duță, marketing manager La Casa.

Nu ai acasă un cuptor de calitate sau nu ai timp să îl folosești? Specialiștii La Casa au cuptoare care încălzesc uniform, iar cozonacii lor pot ajunge rapid pe mesele voastre. Fie că preferi varianta cu mac, nucă sau generosul cozonac nemțesc cu nucă sau mac, La Casa îi frământă, îi coace exact cât trebuie și mai ai doar să-i mănânci. În plus, tot pentru sărbători ar fi bine să nu uiți de cornulețele cu gem, saleurile cu diverse arome și covrigeii. Să fie masa plină!

Comenzile pentru sărbători se preiau până în data de 19 decembrie 2018, în orice magazin sau restaurant La Casa. Pentru cei care nu au timp să ajungă fizic în magazin, comenzile pot fi făcute și online la acest link. 

Ultimele articole

Alte articole