fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

La final de septembrie avem planuri muzicale: Delahoya împlinește 21 de ani!

Share

Toamna, copacii iau culoarea apusului, păsările pleacă în țările calde și începe Delahoya! Pentru că “Ana are mere” e o afirmație la fel de adevărată cum e și “Clujul are festivaluri”. Iar unul dintre festivalurile noastre preferate e #primulfestival, care anul acesta va avea loc între 29 și 30 septembrie.  

Noutatea cu care vine ediția cu numărul 21 a Delahoya are legătură cu numărul de scene pe care se desfășoară festivalul, precum și cu stilul muzical. #primulfestival se extinde pe patru scene – Main Stage, The Other Stage (Sala Polivalentă), /FORM SPACE și Live Area – pe care vor urca nume mari din lumea muzicii electronice, dar și reprezentanți de seamă din sfera rock și hop-hop.

Delahoya 2017 reunește artiști precum Wilkinson (DJ Set), Sigma (DJ Set), Mollie Collins, care ajunge pentru prima dată în România, The Shiver Show, Detour, Joachim Pastor, N’TO, Worakls (Main Stage și The Other Stage), dar și Dub Pistols și Foreign Beggars, care vor urca pe scena de la /FORM SPACE. Live Area este singura scenă în aer liber a festivalului, plasată pe platoul dintre Sala Polivalentă și /FORM SPACE. Aici se vor susține concerte live, printre alții, Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Urma, Grimus și Moonlight Breakfast, iar accesul va fi liber.

 

Pe noi ne-au convins deja: 2 zile și 2 nopți, 3 locații, 4 scene, un singur festival. Ne vedem la Delahoya între 29 și 30 septembrie! Pentru că, da, o să fie o “toamnă nebun de frumoasă la Cluj”.

Info bilete:

Pentru că e un festival urban, împărțit pe mai multe scene care au capacități diferite, anul acesta biletele pentru Delahoya vor putea fi cumpărate doar pe zile și locații. Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Ultimele articole

Alte articole