fbpx
vineri, mai 17, 2024

La Villa Cluj aduce Brazilian Grill Rodizio, un restaurant cu specific brazilian

Share

La Villa Cluj a pregătit un nou conceput pentru comunitatea iubitorilor de preparate savuroase, din carne. Astfel, gurmanzii pot alege să mănânce cât vor, din cele 7 specialități preparate de către bucătarii brazilieni, după rețete tradiționale. Brazilian Grill Rodizio este restaurantul unde ai parte de o experiență culinară diferită, gustoasă, fiind unicul restaurant de acest tip din România.

Restaurantul are 3 părți distincte care îi dau această unicitate și îl fac o alegere pentru clienții care vor ceva diferit.

Rodizio: se referă la un restaurant de tip steakhouse brazilian. În cadrul acestuia, modul de servire este principalul lucru care face diferența. Ca și client, beneficiezi de un jeton cu două fețe, unul roșu și celălalt verde. Atâta timp cât jetonul stă cu fața verde în sus, chelnerii vor continua să servească mostre din cele 7 preparate și se vor opri doar atunci când culoarea jetonului va fi roșie.

Churrasco: modul de servire nu este singurul element diferențiator. Chiar și modul de preparare al acestora este deosebit, specific brazilian. Astfel, Churrasco este un simbol al bucătăriei braziliene, cu carne atent selecționată, preparată după rețete specifice, marinată, pentru a-i conferi un gust unic și o frăgezime aparte. Toate cele 7 preparate sunt pregătite pe sapadă și gătite la cărbuni încinși.

Meniul cuprinde Salsiccia Braziliană, Piept de pui cu bacon, Pulpe de pui, Copin de porc, Coaste de porc, Mușchi file vită, Picanha și Bufet, asortate perfect cu desertul Giada’s sweet ananas. Aceste bunătăți se pot servi în fiecare zi, după ora 18:00, iar prețul este de 80 lei/persoană. În completarea acestora, Rodizio Cluj dispune de o gamă variată de vinuri românești și italienești care se asezonează perfect cu preparatele specific braziliene. 

Există și un bufet unde servirea este de tip all-you-can-eat, cu preparate savuroase precum: Salată a la Rus, Paella Valenceana, Spezzatino de carne, Feijoada Braziliana cu orez basmati, Brânzeturi și Mezeluri Italienești, Cartofi Prăjiți, Crochete de cartofi, Cartofi la Cuptor și multe altele.

Pentru pofticioșii care doresc să se bucure de gustul autentic brazilian, restaurantul pune la dispoziția acestora meniul à la carte, pentru care se poate opta oricând, în intervalul 12:00-24:00. 

Situat în cartierul Borhanci, Brazilian Grill Rodizio din incinta La Villa Cluj este un loc liniștit și relaxant, ferit de aglomerația orașului. Locația este ideală pentru o cină liniștită, seara, admirând totodată panorama orașului. Restaurantul se bucură atât spațiu în interior pentru servirea mesei, cât și terasă. Dacă optați pentru a lua masa afară, condițiile meteo nu o să vă strice buna dispoziție deoarece aceasta se poate închide, oferindu-vă confortul de care aveți nevoie.

Mai multe detalii despre concept și preparate puteți găsi pe paginile de Facebook și Instagram sau urmărind #rodiziocluj #churrascocluj și #churrascaria.

Ultimele articole

Alte articole