fbpx
luni, mai 20, 2024

LEADERS Explore: Începe călătoria către cine ești și potențialul tău

Share

Fundația LEADERS lansează programul LEADERS Explore pentru studenți în universitățile din București, Cluj și Timișoara. Dacă ești student la Economie, Medicină, Farmacie, Tech, Agricultură, Construcții, Design sau Arhitectură începe călătoria către cine ești și potențialul tău, o etapă esențială a dezvoltării tale.

 

Înscrie-te  și află de ce iei anumite decizii sau de ce alegi un drum și nu altul: www.leaders.ro/student. Know yourself!

La LEADERS Explore pentru studenți vei avea alături traineri cu experiență, lideri inspiraționali și instrumente psihometrice prin care îți vei accesa resursele și îți vei deschide perspectivele. La sfârșitul programului, vei primi certificarea de explorator, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

Unde și când poți deveni explorator?

BUCUREȘTI – 80 de locuri, timp de două week-end-uri: sesiunea I: 28-29 octombrie, sesiunea II: 25-26 noiembrie

CLUJ-NAPOCA – 80 de locuri, timp de două week-end-uri: sesiunea I: 11-12 noiembrie, sesiunea II: 9-10 decembrie

TIMIȘOARA – 80 de locuri, timp de două week-end-uri: sesiunea I: 18-19 noiembrie, sesiunea II: 9-10 decembrie

Cristi Cioflan, explorator: „Cred că oamenii cu adevărat faini fac lucruri pe lângă facultate pentru a se dezvolta și astfel se schimbă din executanți în proiectanți, devin lideri. Nu poți face asta dacă nu te cunoști foarte bine și LEADERS Explore a făcut diferența pentru mine: mi-a dat șansa să-mi descopăr valorile, talentele, interesele reale. Cine sunt cu adevărat.”

Irina Maria Chintoiu, explorator: „La LEADERS Explore am înțeles că autocunoașterea este cheia ce deschide prima ușă spre a ajunge un lider de succes. Nu poți arde această etapă. Am fost inspirată de trainerii pasionați și competenți, dar și de liderii de top, invitați să ne povestească din propria experiență. Așa, am putut să-mi văd ca într-o oglindă talentele native, valorile ce mă definesc, stilul de comunicare și ce rol m-ar avantaja într-o echipă”.

LEADERS Explore pentru studenți este un program gratuit al Fundației LEADERS, ce se desfășoară în principalele centre universitare din țară. Mai multe despre cum poți deveni explorator și înscrieri în program, aici: www.leaders.ro/student. Pentru orice alte informații, îl puteți contacta pe Robert Țopârlea, Project Manager LEADERS Explore pentru studenți. E-mail: robert.toparlea@leaders.ro, Telefon: 0720 051 107.

*** Suntem un accelerator de experiențe și inspirație, declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre, Explore, Experience și Challenge, să desăvârșim procesul de formare a liderilor.

Ultimele articole

Alte articole