fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Curse Uber cu 50% mai ieftine în Cluj atunci cand ploua

Share

Uber se alătură campaniei #liberincluj inițiată de I Love Cluj și lansează tariful “meteo-sensibil” pentru a încuraja clujenii să își lase mașina acasă atunci când plouă, tariful curselor cu Uber va fi redus la jumătate în zilele ploioase, până la finalul toamnei

 

În perioada 19 octombrie – 30 noiembrie, cursele cu Uber vor fi cu 50% mai ieftine de fiecare dată când plouă. Astfel, Uber se alătură inițiativei #liberincluj. Campania, iniţiată de ILoveCluj, îi încurajează pe clujeni să lase maşina personală acasă, mai ales atunci când plouă și orașul se blochează, iar oamenii ajung să petreacă în trafic de două sau chiar trei ori mai mult timp decât ar fi normal.

“În Cluj, sunt peste 200,000 de mașini înregistrate. Scopul nostru este ca, prin intermediul aplicației Uber, același număr de oameni să circule prin oras cu doar un sfert din numărul de mașini” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.

Pentru a beneficia de curse cu 50% mai ieftine atunci când plouă, utilizatorii trebuie doar să introducă în aplicație codul promoțional „liberincluj” + data zilei respective, exemplu: liberinCluj26oct

De regulă, Uber e disponibil în Cluj  la un tarif de 1,7 lei pe kilometru. Într-o zi ploioasă, tariful va fi de 85 de bani pe kilometru, iar o cursă de la Polus Center Cluj până la Cluj Arena va fi de aproximativ 5 lei față de aproximativ 10 lei în mod normal.

liberincluj

Mai mult, prin opțiunea fare split (împărțirea tarifului) din aplicația Uber, mai mulți utilizatori care împart aceeași cursă Uber pot împărți și costul.

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Ultimele articole

Alte articole