fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

LifeBox aduce în Cluj-Napoca fine dining la pachet, cu Gusturi de Transilvania

Share

După ce a introdus un mod complet inovator de preparare și de livrare a meniului complet pentru întreaga zi, răspunde preferințelor clienților clujeni prin intermediul unui specific adaptat pentru Transilvania.

Fie că sunt iubitori de carne sau de pește, vegetarieni sau pasionați de sport, clienții LifeBox vor găsi în pachet meniuri variate, pregătite cu pricepere ardelenească. Bogate în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți, preparatele sunt gătite în bucătăria de la Oradea, sub atenta supraveghere a chefului George Crăciun.

Chef George Crăciun: După anii de specializare la Colegiul Westminster King’s Way din Londra, m-am întors acolo unde viața are cel mai dulce gust: acasă. Doar aici găsesc la tot pasul ingredientul cel mai prețios secret al rețetelor mele: pasiunea noastră pentru o viață cu rost, trăită în tihnă. Acum răspund provocării de a alege zilnic cele mai proaspete și naturale ingrediente din partea locului, pentru a da viață unor meniuri perfect echilibrate nutritional.

Clienții din Cluj-Napoca porniți în căutarea siluetei perfecte pot comanda online, pentru întreaga zi, pachetul alcătuit din trei mese principale și două gustări, personalizate. Meniul preferat poate fi configurat cu un nivel caloric între 1000 kcal și 3000 de kcal.

Grupate sub denumirile Optim, Vegan, Veggie + Fish și Sport, meniurile oferă peste 100 de preparate noi, cu extra gust, iar meniul Sport cu cinci mese este oferit în patru variante calorice, cu valori cuprinse între 70 g și 130 g de proteine și cu un un boost de energie, prin glucide complexe.

LifeJuice completează meniul tău zilnic cu savoarea exotică a unui suc presat la rece în fiecare zi. Cu 100% conținut natural și nepasteurizat, LifeJuice îți oferă zilnic beneficiile unuia dintre cele cinci superalimente: guarana, spirulină, moringa, ginseng și tumeric.

Cu nu mai ai bătăi de cap legate de ce cumperi, ce gătești, ce comanzi și ții mai clar evidența cumpărăturilor, fără mâncare aruncată. Livrarea meniului complet se face acasă sau la birou, între orele 06:00-10:00 iar rețetele îți oferă de 21 de zile de varietate garantată.

Meniuri, configurator de calorii și comenzi online, pe

 

Ultimele articole

Alte articole