fbpx
vineri, iunie 14, 2024

LifeBox lansează meniul Office, pentru cei ocupați, dar conștienți de importanța unui stil de viață sănătos

Share

După ce a dovedit că o alimentație bazată pe preparate sănătoase nu înseamnă condamnarea la o dietă severă sau o paletă monotonă de gusturi, LifeBox își diversifică oferta cu un meniu adresat celor pentru care cea mai prețioasă resursă este timpul. surprinde nu doar prin savoare și diversitate, ci și prin flexibilitatea pe care o oferă clienților în a-și alege tipul preparatelor incluse în pachet.

Zilele aglomerate fac parte din firescul activității celor care lucrează la birou, iar prima consecință a unui program încărcat este neglijarea obiceiurilor sănătoase. Fie că aleg clasicele snacks-uri, savurate printre picături, sau că se abat pe la fast-food, în drumul către casă, cei mai mulți dintre angajați simt nevoia unei schimbări din punctul de vedere al nutriției. Task-urile care dau agenda peste cap și mail-urile sosite în avalansă sunt cea mai sigură rețetă pentru ca până și cei mai echilibrați dintre antreprenori sau dintre angajații din marile companii, care au un stil de viață activ, să cadă pradă tentațiilor nocive. 

Cu 2 mese & 2 gustări, este bazat pe meniurile Optim, Vegan sau Veggie-Fish, care conțin, de regulă, 3 mese & 2 gustări. Spre deosebire de ele, Office poate fi comandat în două configurații adaptate oricăror nevoi. Varianta 1 conține mic dejun, prânz și două gustări, iar varianta 2 include prânzul, cina și două gustări. Cu variante calorice desprinse din meniurile de 1500 și 2000 kcal și cu rețete care nu se repetă timp de 21 de zile, meniul este conceput de un medic nutriționist și preparat sub îndrumarea unui chef. Precomenzile încep pe data de 19 septembrie, iar primele meniuri vor fi livrate începând cu 30 septembrie

”Am fost receptivi la solicitările venite din partea clienților care s-au săturat să sară peste mese sau să se mulțumească cu o gustare luată la întâmplare. Noi, cei de la LifeBox, credem cu tărie în importanța meselor luate la intervale regulate de timp și, tocmai de aceea, am conceput un meniu care conține tot necesarul de nutrienți și de vitamine de care ai nevoie pentru o zi lungă la birou. Ne dorim ca pachetul pe care îl propunem să contribuie la o stare bună a sănătății angajaților și să fie un stimulent pentru productivitate.” – Florin Scarlat, co-fondator LifeBox.

”Marele câștig pe care îl aduce meniul este acela că ai garanția că poți mânca sănătos în fiecare zi, indiferent de programul tău, fără să mai sari peste mese. Preparatele nu sunt doar echilibrate caloric, ci gătite la cuptor convectomat, din ingrediente locale de calitate și fără prăjire sau conservanți adăugați. Personal, cred că pachetul alcătuit din acest meniu și din sucurile naturale, presate la rece, LifeJuice, este formula câștigătoare pentru fiecare dintre cei care vor să se mențină în formă sau să slăbească într-o manieră sustenabilă pe termen lung. ”, Alex Cîrțu – Consultant Culinar

O dată cu noul meniu Office, Lifebox a lansat și meniul , disponibil în prima fază doar în București, meniul conține 3 mese pe zi compuse din 70-80% grăsimi sănătoase, 15-25% proteine și aproximatix 5% carbohidrați din totalul de calorii.

îți aduce în fiecare zi meniuri bogate în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți. Cele 6 tipuri de meniuri, echilibrate nutrițional și gustoase, sunt pasul decisiv către o siluetă de invidiat, obținută printr-un regim de viață echilibrat și armonios. Cu 3 mese & 2 gustări sau 2 mese și 2 gustări, LifeBox oferă un nivel caloric cuprins între 1000 și 3000 kcal. Livrate acasă sau la birou, meniurile ce vin direct la ușa ta înseamnă mai mult timp pentru tine și lucrurile care contează. 

Ultimele articole

Alte articole