fbpx
sâmbătă, iunie 15, 2024

LifeBox va dona 8.000 de meniuri în spitale, prin MagicHELP, proiect al Asociației Magic

Share

LifeBox, conceptul de healthy food delivery dedicat persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, a inițiat o campanie de sponsorizare a Asociației Magic, în cadrul căreia va livra 8.000 de meniuri în spitale până la finalul acestui an. Pe lângă meniurile livrate, compania va dona lunar și o sumă de bani. Valoarea cumulată a sponsorizării se ridică la 55.000 de euro. 

Meniurile pregătite de LifeBox sunt livrate începând cu această lună și conțin masa de prânz și o gustare. Acestea vor fi livrate prin rotație, în fiecare săptămână, timp de patru zile, către familiile și aparținătorii copiilor internați în secțiile de oncologie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie” și din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București.

În prezent, LifeBox și Asociația Magic fac demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri și la al treilea spital din Capitală. Potrivit reprezentanților companiei, toate inițiativele care implică donarea de mâncare trebuie să respecte o serie de reguli stricte prevăzute de unitățile sanitare, astfel că meniurile LifeBox livrate în spitale îndeplinesc toate aceste norme de alimentație.

“Uneori, chiar și cele mai dificile probe ale vieții pot fi trecute cu succes, dacă ai alături de tine o echipă care să îți dea curaj zi de zi și să te susțină până la capăt. Copiii cu afecțiuni grave și familiile lor au un sprijin puternic în Asociația Magic, o echipă inimoasă de oameni specializați în activități sociale. Proiectul MagicHELP – Rețeaua Solidarității, din care suntem mândri că facem și noi parte, reunește aceste familii cu copii grav bolnavi și companiile ce pot contribui cu produse sau servicii. Cu valori centrate în jurul unui stil de viață sănătos, bazandu-ne pe rolul nutrițional-afectiv pe care îl ocupă alimentația, întreaga noastră echipă, de la colegii din producție până la matinalii colegi de la delivery, este bucuroasă că se poate alătură acestei inițiative și ne-am dori ca din ce în ce mai multe persoane sau companii să se implice în astfel de cauze. Este atât de simplu să faci bine, iar sentimentul pe care îl trăiești făcând asta nu poate fi exprimat prin cuvinte, trebuie doar să-l experimentezi”‘, au declarat co-fondatorii LifeBox.

LifeBox este un proiect românesc dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață echilibrat și sănătos, oferind zilnic meniuri calculate la un anumit număr de kilocalorii în funcție de stilul alimentar al clientului, sub îndrumarea unui medic nutriționist specializat în obezitate infantilă – Anamaria Iulian și Alex Cîrțu, Chef-ul LifeBox.

Start-up-ul lansat în urmă cu peste doi ani și jumătate de către antreprenorii Radu Bălăceanu, Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar, numără o echipă formată din 70 persoane și peste 25.000 clienți unici din trei orașe din țară. 

##

Despre LifeBox.ro

Pornind de la un comportament alimentar corect, LifeBox oferă meniuri gustoase și sănătoase, personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric.

Echipa LifeBox are la bază 3 membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate zilnic 7 tipuri de meniuri pentru adulți și copii ce conțin 2 sau 3 mese principale și 2 gustări. Meniurile pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 3 luni în București, Cluj și Oradea.             

Despre Asociația Magic

Asociaţia Magic spijină copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora dezvoltând proiecte prin care aceștia beneficiază de produse și servicii care le fac viața mai ușoară. Pornind de la taberele MagiCAMP, tabere special create pentru copiii cu afecțiuni oncologice, unde din 2014 până în prezent ”Joaca la greu” a adunat peste 1000 de copii care s-au bucurat de copilărie, Asociația Magic a identificat necesitățile acestor familii și a dezvoltat și alte proiecte precum: MagicHOME – cazare gratuită în perioada tratamentelor și a consultațiilor în 14 locații din România și Viena, MagicBOX – colete lunare pentru familii greu încercate, MagicHELP – Rețeaua SOLIDARITĂȚII, punte între familiile cu copii cu afecțiuni grave și companii care pot ajuta cu produse sau servicii, MagiCARE – suport psihologic, informare și sprijin pentru părinți și copii, precum și pentru frații acestora.

Ultimele articole

Alte articole