fbpx
marți, mai 21, 2024

LollyBoom: 4 zile de super distracție la cel mai mare festival al familiei din România

Share

Joi, 1.06.2017, se deschid porțile tărâmului LollyBoom pentru 4 zile de super distracție la cel mai mare festival al familiei din România. Spiridușii au pregătit în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca activități, peste 2000 de ateliere creative și activități pentru absolut toate categoriile de vârstă care se vor desfășura într-un cadru de poveste pentru a vă reaminti cu drag de momentele copilăriei sau pentru a vă bucura de zile relaxante și distractive la fel cum o fac și cei mici.

 

 

Festivalul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar accesul în cadrul acestuia este gratuit. Atât cei mici, cât și adulții pot participa la atelierele puse la dispoziție de prietenii noștri prin înscrierea disponibilă pe site-ul www.lollyboom.ro. Multe alte surprize vă așteaptă dintre care amintim: spectacole de teatru senzorial, magie, dans, concerte, proiecții de film, tir cu arcul, escaladă, facepainting. Bineînțeles acestea fiind doar o parte. În pauze veți avea ocazia să vă bucurați de preparate delicioase și băuturi răcoritoare care vă ajută să continuați distracția.

Așadar sunteți așteptați să petreceți timp de calitate alături de cei dragi într-o atmosferă veselă, relaxantă, cu o multitudine de activități și ateliere creative la LollyBoom editiția 2017 Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre festival găsiți pe site-ul http://www.lollyboomfestival.com/, cât și pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/LollyBoomFest/ .

Ultimele articole

Alte articole