fbpx
marți, iunie 25, 2024

Magazinul online de unde poți comanda produse realizate în Cluj

Share

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea forului administrativ, lansează magazinprodusdecluj.ro, o platformă online destinată comercializării preparatelor alimentare tradiționale.

După zece ani de evenimente organizate în aer liber, trecem în alt “spațiu” pentru că ne pasă de micii întreprinzători care în ultimii zece ani au fost parte a proiectului Produs de Cluj, și care acum stau produsele pe stoc în condițiile limitărilor impuse de pandemie. Ne pasă și de clujenii care stau acasă și care au nevoie de produsele tradiționale preferate, fără să își riște sănătatea.

Pentru început, platforma online magazinprodusdecluj.ro cuprinde produsele a 16 fermieri clujeni, care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală.

Ambalarea se va face în două spații autorizate prevăzute cu temperatura controlată, din cadrul Agrotransilvania, de către angajații asociației. Produsele pot fi vizionate și comandate pe , disponibil din 3 aprilie. Comenzile se fac direct în magazinul online sau la telefon  0741985823, în zilele de luni – joi (între orele 10.00-16.00).

Înainte de onorarea comenzii, clienții vor fi contactați prin poșta electronică sau telefon. Livrarea se va face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu, Florești, în zilele de vineri și sâmbătă între orele 12.00-19.00, de către reprezentanții Asociației, iar plata se va face  online cu cardul.

Orice modificare a ofertei sau zilelor de livrare va fi anuntata pe site.

Ultimele articole

Alte articole