fbpx
marți, iulie 16, 2024

Magia Crăciunului, la pachet cu un stil de viață sănătos, în pachetul special de Sărbători

Share

Când spiritul Crăciunului pune stăpânire pe oraș, iar colindele se aud la fiecare colț de stradă, gândul tuturor zboară la magia copilăriei și la gustul de acasă. Masa bogată, cu mâncare tradițională, era pregătită de cei dragi și omenită cu voie bună, până târziu în noapte. Îmbrățișarea părinților, zâmbetele fraților și poveștile bunicilor transformau o sărbătoare într-un moment irepetabil.

Programul încărcat de astăzi ne fură timpul necesar pentru a pregăti în tihnă bunătățile de Crăciun. Cu Lifebox, însă, masa de Sărbători este așternută cât ai clipi, fără ore în șir petrecute în bucătărie sau irosite la cumpărături. Totul, cu respect pentru tradiție, dar preparat în acord cu principiile unei nutriții echilibrate. Meniul special de Sărbători îți aduce în dar magia iernii, dar îți sprijină stilul de viață sănătos printr-un balans optim între savoare, număr optim de calorii și nutrienți.

Așa cum Moșul așază cu răbdare, sub brad, darurile copiilor cuminți, LifeBox a pregătit rețete tradiționale bazate pe ingrediente naturale, precum ouăle, laptele, făina integrală, carnea de cea mai bună calitate și legumele proaspete. Ca de obicei, în rețete nu au reușit să se strecoare conservanții, aditivii alimentari sau materia primă semiprocesată. Porționate optim, mesele și gustările din pachetele speciale pentru Sărbători contribuie la reducerea risipei de alimente tipică sezonului.

De la sarmalele cu bulgur și cubulețe de afumătură și piftia de curcan cu rădăcinoase coapte, până la cozonacul low carb, fiecare preparat surprinde cu savoarea neaoșă, dar respectă etapele de gătire indicate de nutriționist. LifeBox ia parte la ritualul de sărbători al fiecărei familii și își alege rolul de a-i pofti la masă pe toți ai casei, de la pofticioși, la pretențioși. Bunătățile din meniul de Sărbători îi vor vrăji pe musafiri și le vor oferi gazdelor o alură demnă de un chef veritabil. Crăciun fericit!

Livrările se fac în perioada 16 – 24 Decembrie și 27 – 31 Decembrie. Plasează o pre-comandă și redescoperă preparatele festive într-un nou concept pe LifeBox.ro 

Unbox goodness every day!

Pornind de la un comportament alimentar corect, LifeBox oferă meniuri gustoase și sănătoase, personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la bază 3 membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate zilnic 7 tipuri de meniuri pentru adulți și copii ce conțin 2 sau 3 mese principale și 2 gustări. Meniurile pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 4 săptămâni în București, Cluj și Oradea.    

Ce conține articolul

Ultimele articole

Alte articole