fbpx
vineri, iulie 12, 2024

Mai mult decât un cadou. O experiență inedită pe care o poți oferi anul acesta: Kings On Ice, cel mai spectaculos show de patinaj artistic din lume

Share

Se apropie cu pași repezi cea mai iubită perioadă din an, cu atmosfera ei de sărbătoare. În decembrie, în luna cadourilor și a veseliei, suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi.  Ai în minte câteva opțiuni, însă încă îți trece prin minte întrebarea: care să fie cadoul anul acesta? 

Venim noi cu o propunere inedită: Kings On Ice, cel mai spectaculos show de patinaj artistic din lume! Evenimentul va avea loc pe 7 decembrie, la BT Arena. Mai mult decât un cadou, o experiență unică, memorabilă care îi va emoționa atât pe copii, cât și pe adulți!

20 de artiști cu peste 70 de medalii la competițiile mondiale și europene, împreună cu cel mai cunoscut patinator la momentul actual: Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton vor oferi un show memorabil. Acrobațiile spectaculoase, acompaniate de sunetele celebrului Stradivarius al lui Edvin Marton vor tăia respirația publicului și vor emoționa.

Invitații speciali ai evenimentului sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk, care vor patina pe sunetele viorii Stradivarius mânuite de Edvin Marton. „Prințul Viorii” promite un show de neuitat, o retrospectivă emoționantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii. 

Vino pe 7 decembrie, împreună cu cei dragi la un show plin de magie și pasiune, care îmbină patinajul artistic, coregrafiile și acrobațiile de nivelul olimpiadelor cu muzica live a celebrului violonist și compozitor Edvin Marton!

Biletele pot fi cumpărate de pe: entertix.ro sau de la Casa de Cultură a Studenților. Mai multe detalii pe Kings On Ice.Eveniment realizat de: Spotlights – Events Creator.

Ultimele articole

Alte articole