fbpx
luni, iulie 8, 2024

Manifest

Share

„ilovecluj.ro, jurnal de cord” este vocea unei comunități, un jurnal zilnic al motivelor pentru care ne iubim orașul și un for de întâlnire pentru oamenii ce își doresc să îl schimbe în bine.

I Love Cluj joacă rolul de agora: este locul unde se strâng păreri, se anunță vești, se împărtășesc opinii, se povestesc întâmplări și experiențe, se transmit recomandări,  se zugrăvesc, în scris sau în imagini, multele  fețe ale orașului și emoțiile pe care le trezesc în locuitorii săi.

Nostalgia celor ce l-au părăsit sau și-l amintesc cum era în trecut, dorul de revenire al celor cu dor de ducă, încântarea celor ce abia îl descoperă, bucuria celor optimiști de a împărtăși lucrurile frumoase, elanul celor activiști de a semnala probleme și soluțiile lor, dezamăgirile celor ce constată când nu sunt aplicate, entuziasmul celor ce fac experimente, fascinația celor sensibil pentru imaginile frumoase… acestea sunt doar câteva din emoțiile trăite împreună de comunitatea I Love Cluj.

E orașul nostru și ne mândrim cu el.

Așa că îl vorbim de bine: găsim oameni talentați, pasionați si pozitivi, pe care suntem încântați să-i recomandăm mai departe și să-i dăm exemplu. Descoperim locuri ce ne fac să ne bucurăm și mai mult că locuim aici și vi le arătăm și vouă. Surprindem câte un moment din viața orașului care ne bucură, ne face mândri, sau mai optimiști, sau nu. Cultivăm o atitudine pozitivă față de Cluj pentru ca doar așa il putem lăuda și altora.

Căutăm dinadins motive pentru care să ne iubim Clujul? Faptul că ne uităm la fața de sărbătoare a orașului, că îi vedem mai des părțile atrăgătoare e un exercițiu pe care e bine să-l facă orice îndrăgostit. E o alegere zilnică de a ne bucura de ce e frumos aici, de a ne lăsa inspirați de ce e fain, însă fără a uita de problemele, carențele sau umbrele sale. Oricum, și de astea ne putem ocupa mai eficient dacă suntem bine dispuși.

 

Ultimele articole

Alte articole