fbpx
sâmbătă, iunie 15, 2024

Marele Târg de vinuri de la Auchan aduce peste 350 de sortimente de vinuri la prețuri speciale

Share

În perioada 14 septembrie – 4 octombrie, în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan din țară dar și pe auchan.ro se desfășoară Marele Târg de vinuri de la Auchan, ediția XIV-a.

Este un eveniment de anvergură, cu tradiție, ce reunește și anul acesta, în proporție de peste 60 %, sortimente provenite de la crame românești, cărora li se alătură și o varietate impresionantă de vinuri din Republica Moldova, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud și Argentina. 

Față de ediția de anul trecut, târgul aduce în atenția iubitorilor de vin 100 de sortimente noi, dintre care 35 autohtone și 65 internaționale. În total sunt 360 de vinuri disponibile.

Cunoscătorii de vinuri, dar și cei care apreciază băuturile atent selecționate, se pot bucura, în acest început de toamnă, de o explozie de gusturi, pentru toate preferințele, provenite din cele mai importante regiuni viticole din țară.

Dacă ajungeți la târg, veți avea parte, garantat, de o adevărată feerie de arome și o explozie de gusturi din diferite zone viticole renumite ale României și nu numai. Oltenia este reprezentată de Crama Oprișor, Vinarte, Domeniile Sâmburești și Segarcea, Muntenia participă cu cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani și Ceptura. Dobrogea este prezentă la Târg cu cramele Sarica Niculițel, Crama Alira, Domeniul Bogdan și Banatul cu Cramele Recaș. Desigur, nu au cum să lipsească zone precum Transilvania cu cramele Jidvei, Domeniile Boieru și Moldova cu Beciul Domnesc, Cotnari și Casa Panciu. 

Cunoscătorii pot degusta și o varietate de vinuri aduse din Republica Moldova, de la cramele Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu și Gitana. Tot aici vor putea fi savurate și băuturi din țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud și Argentina.

Fie că alegeți să le cumpărați direct de la raft sau online, trebuie să știți că aveți de unde alege. La Târg vă așteaptă o gama variată de vinuri albe, roșii și roze, spumante, fără alcool, dar și o mulțime de produse premiate din diverse soiuri. 

Vedetele Târgului sunt brandul Auchan Caii de la Lețea, pe care îl găsiți în orice variantă preferați, alb, roșu sau rose și vinurile HORECA, precum Constantin și Petite Helena de la crama Gîrboiu, Epiphanie de la crama Sarica Niculițel, Barbaro de la Fautor, Smerenie și Cabernet Sauvignon de la crama Oprișor, Făurar de la Davino sau Via Marchizului de la crama Vitis Metamorfosis.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Încep de la 8.9 lei și ajung până la 199 de lei.

De asemenea, organizatorii Târgului de Vinuri Auchan vă propun și o selecție de accesorii și alte produse cum ar fi pahare, carafe, tirbușoane, decantoare, frapiere sau ghețiere.

Promoții atractive pentru clienții fideli 

Mai mult, clienții beneficiază și de o mulțime de promoții atractive, de minim 20%, iar membrii MyCLUB Auchan pot beneficia de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1-50% la al doilea produs.

Totodată, hipermarketul Auchan a pregătit și o mulțime de surprize pentru toți cumpărătorii. Anul acesta, în 15 magazine din orașele București, Brașov, Cluj, Constanta, Iași, Pitești, Craiova și Timișoara, în primele două weekend-uri ale Târgului, clienții se vor putea delecta și cu degustări speciale prezentate de somelieri recunoscuți. 

Astfel, în timp ce vineri vor avea loc degustări de vinuri roze, iar sâmbătă vor putea fi savurate produse românești, duminica este dedicată sortimentelor internaționale.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

Toamna își face simțită prezența deja, așa că nu ne rămâne decât să o savurăm alături de un pahar cu vin aromat și de bună calitate.  

I LOVE CLUJ vă propune o selecție de vinuri pentru a vă fi mai ușor să alegeți un produs premium atunci când ieșiți la cumpărături. Am ales din sutele de sortimente pe care le găsiți la Marele Târg de Vinuri de la Auchan 3 băuturi pe care noi le considerăm de calitate superioară, la un preț foarte avantajos. 

Cunoscătorii de vinuri și cei care apreciază băuturile atent selecționate vor aprecia, cu siguranță, un vin alb sec, Pinot Grigio de Purcari, primul pe care vi-l propunem. Un vin complex, din Republica Moldova, care are în palmares patru medalii internaționale și, fără îndoială, vă cucerește de la prima înghițitură prin onestitatea gustului. Mai mult decât atât, are și preț avantajos. Îl puteți cumpăra direct de la raft sau online de la  Târgul de Vinuri Auchan, cu numai 31 de lei. 

A doua propunere din partea noastră se adresează celor pasionați de vinurile roșii. Vinul de o calitate excepțională, la un preț avantajos pe care vi-l propunem se numește Smerenie un roșu-violaceu sec, românesc, intens colorat, echilibrat și catifelat, fin și, totodată, învăluitor. Provine din Oltenia și este o marcă premium a cramelor Oprișor, un vin recomandat pentru consumul imediat care vă invită la meditație în această toamnă răcoroasă. Îl găsiți la Târg la prețul de 119 lei. 

A  treia noastră propunere vine din Dealurile Transilvaniei, tocmai de la Turda și se numește Issa Chardonnay. Este un vin alb sec, premiat, care, fără doar și poate vă va învălui cu aromele dominante de pară și măr. Specialiștii îl descriu ca fiind un vin cu un gust rotund și echilibrat, ușor condimentat. Puteți să-l achiziționați, de asemenea, din cadrul Marelui Târg de Vinuri de la Auchan, dar și pe auchan.ro. 

Ultimele articole

Alte articole