fbpx
joi, aprilie 18, 2024

Mergi pe urmele mayașilor într-o vacanță în Tulum

Share

Una dintre destinațiile de vacanță care se bucură de o popularitate tot mai mare în ultimii ani este Mexicul. Cu un climat perfect pentru zile intense de plajă pe tot parcursul anului, ieșire la Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic, plus întinderi de nisip bogate din punct de vedere al faunei și florei, îți oferă un răsfăț vizual de la un capăt la altul.

Dacă îți dorești să te bucuri de toate aceste aspecte și să beneficiezi totodată de un tur istoric detaliat, Tulum este fără doar și poate orașul cu cea mai mare încărcătură din zonă, fiind un loc în care ruinele mayașe pot fi admirate pretutindeni. Alege un sejur în Tulum organizat în totalitate de echipa Let’s Go Travel și descoperă frumusețea autentică a Rivierei Maya!

De ce să optezi pentru Tulum în detrimentul altor destinații tropicale consacrate?

Tulum este un cumul și senzații și experiențe unice prin definiție. Situat pe o stâncă de 12 metri la malul Mării Caraibelor, acest oraș dezvăluie ruine mayașe în fiecare punct al său, oferindu-ți o lecție de istorie la fiecare pas. Nisipul are o culoare aparte, la fel și apa, iar construcții impresionante completează peisajul sublim de care te bucuri pe tot parcursul șederii tale. Templul frescelor, Castillo sau Templul lui Dumnezeu Descendent sunt doar câteva dintre punctele de maxim interes care te vor impresiona datorită arhitecturii specifice și a poveștilor care stau în spatele lor, însă și clădirile moderne au ceva aparte pe care nu-l vei găsi nicăieri altundeva. Tulum este locul experiențelor unice. Aici vei putea admira unul dintre cele mai frumoase recifuri de corali, poți să înoți alături de vietățile acvatice, să participi la ceremonii, să faci băi în lagune de un albastru intens sau să practici sporturi autohtone. De asemenea, te așteaptă numeroase petreceri cu specific, la cazare sau în junglă și seri de distracție interminabilă; acestea fiind doar câteva dintre motivele care te vor convinge să îți rezervi viitoarea vacanță. 

Alege o vacanță completă în Tulum organizată de Let’s Go Travel

Tulum este o destinație ideală dacă îți dorești să te bucuri de frumusețea plajelor virgine, iar dacă alegi să te cazezi la Catalonia Riviera Maya Resort & Spa poți avea parte de această experiență zilnic. Situat pe o plajă privată din Riviera Maya, acest complex îți oferă nenumărate oportunități de petrecere a timpului, fie că îți dorești să te aventurezi sau să te relaxezi într-un cadru minunat. Vei avea la dispoziție 5 piscine, dintre care una pentru copii, un centru spa, un centru de fitness, un teren de tenis, un club de noapte și un club de joacă pentru copii, toate în incinta hotelului. De asemenea, zilnic se organizează sesiuni de divertisment pentru a anima atmosfera și diverse excursii în apropiere. Pentru toate acestea, plus condiții excelente de cazare în fiecare cameră, LGT îți propune oferte All Inclusive ce pornesc de la 1490 EUR de persoană.

Wyndham Grand Cancun este una dintre opțiunile de care pe care dacă o alegi vei simți din plin magia locului. Deși este un resort de 5 stele, îți propune multiple variante unde să îți petreci vacanța, fie la hoteluri mari, fie la vile individuale unde ai parte de toate facilitățile de care ai nevoie. Bufete, restaurante, baruri, spații de relaxare, terenuri de sport sau de joacă pentru copii, la toate vei avea acces în schimbul unui cost care pornește de la 1660 EUR de persoană, pentru un sejur de 7 nopți.

O altă opțiune de cazare ce se află în oferta Let’s Go Travel este Park Royal Beach Cancún. Un sejur de 7 nopți în regim All Inclusive costă aici de la 1750 EUR de persoană și include toate facilitățile de care ai nevoie pentru o vacanță perfectă. Este o locație ideală pentru familii și pune la dispoziția tuturor turiștilor un centru spa, săli de fitness, centre de cumpărături, multiple sesiuni de activități în aer liber și sporturi pe apă, plus condiții excelente de cazare, camere complet dotate și priveliști impresionante.

Bucură-te de avantajele unui sejur pus la punct de o echipă de profesioniști

Nimeni nu știe mai bine decât tine ceea ce îți dorești, cu excepția unei echipe cu care colaborezi în stabilirea fiecărui detaliu. Atunci când discuți cu un agent LGT despre felul în care arată vacanța ta de vis, sunt șanse foarte mari ca totul să se materializeze exact așa cum vrei, fără să fie nevoie să depui niciun fel de efort. Fiecare aspect este discutat în  prealabil, ca mai apoi să fie realizat în mod profesional, fără impedimente. De la cazare, la bilete de avion, mese, transport intern sau excursii la locație, aceste detalii sunt puse la punct înainte ca tu să pleci la drum, în așa fel încât să te bucuri din plin de tot ce are destinația aleasă mai frumos de oferit. 

Visează, călătorește, povestește cu Let’s Go Travel și bucură-te de momente unice!

Ultimele articole

Alte articole