fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024

MugHub Garden, locația perfectă pentru petreceri private sau corporate, situată într-o zonă premium din Cluj-Napoca

Share

MugHub, cel mai nou și modern spațiu de coworking din Cluj-Napoca sau altfel spus „Remote that works” își extinde zona de servicii și în ceea ce  privește organizarea de evenimente private, oferind acces în cea mai râvnită zonă a locației, The Secret Garden, o zonă verde, amenajată cu gust, care include o serie de facilități pentru ca evenimente precum: team building-uri, petreceri corporate, cocktail party-uri, conferințe, seminarii în aer liber, ateliere, lansări de carte etc. să se desfășoare într-un cadru intim, dar extrem de relaxant, departe de agitația orașului.   

MugHub, situat în cartierul Zorilor, pe strada Cireșilor 84, într-o zonă selectă, liniștită, propune un concept nou de open-space în Cluj-Napoca, fiind dezvoltat din dorința de a oferi comunității locale ce lucrează remote posibilitatea de a-și crește productivitatea și de a performa cât mai eficient în activitatea profesională de zi cu zi. Spațiul, deschis în plină pandemie, la sfârșitul anului trecut, este destinat unei capacități de până la 25 de persoane care să lucreze în condiții de deplină siguranță, însă poate găzdui până la 50 de persoane în condiții normale de funcționare.

Cu un design colorat și modern, care te încarcă cu energie, spațiul este împărțit pe mai multe zone: main workspace, meeting room, lounge areas, library room, private coffee shop și Secret Garden, unde clienții se pot relaxa sau pot lucra în liniște, în curtea locației, în timpul săptămânii. Cu toate că încă de la început, grădina secretă a fost amenajată pentru a putea găzdui evenimente private, acest lucru nu a fost posibil din cauza crizei sanitare cu care ne-am confruntat cu toții. Acum, însă, odată cu relaxarea restricțiilor, proprietarii hub-ului dau startul distracției, oferind toate facilitățile de care un organizator de evenimente are nevoie pentru un party sau un team building reușit. 

Au creat astfel două pachete: Corporate Meet-up și Mini Team Building.

Corporate Meet-up

Primul pachet costă 900 de euro și include acces full în zilele de sâmbătă sau duminică pentru un grup de maxim 20 de persoane, cafea de specialitate nelimitată, ședință de grup Performance Coaching, acces la întreaga locație, inclusiv bucătărie, grădină și zonă BBQ, serviciu de curățenie înainte și după întâlnire, precum și o persoană dedicată pe tot parcursul evenimentului.

Mini Team Building

Al doilea pachet, Mini Team Building include acces full în weekend (2 zile) pentru un grup de maxim 20 de persoane, cafea de specialitate nelimitată, ședință de grup Performance Coaching, acces la întreaga locație, inclusiv bucătărie, grădină și zonă de BBQ, serviciu de curățare înainte și după eveniment și o persoană dedicată  pe întreaga durată a evenimentului. Acest tip de abonament costă 1.600 de euro.

Servicii extra

Ambele servicii sunt dedicate exclusiv companiilor, doar în zilele de weekend. La cerere, indiferent de pachetul ales, clienții pot opta pentru servicii extra de catering (aperitive/ meniuri în funcție de preferințe), Sweet Corner (prăjituri și fructe pentru întregul eveniment), Photo Corner, fotograf profesional pe tot parcursul evenimentului, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice.

Vibe-ul fain al locației este dat și de comunitatea creată în jurul conceptului de hub, unde oamenii vin, muncesc, schimbă o vorbă, încheie diferite colaborări și degustă o cafea delicioasă, de la prietenii de la Hot Pipes Roastery, cafeneaua care funcționează la parterul locației și care îi răsfață zi de zi pe membrii comunității cu cafea delicioasă, pregătită de barista Georgia, o sursă inepuizabilă de zâmbete și bună dispoziție, lucruri care se transmit chiar și dincolo de masca regulamentară.

Clienții MugHub au parte de o serie de facilități, dincolo de accesul în grădina secretă: acces la BBQ, la terasa încălzită, atunci când gradele Celsius nu sunt foarte prietenoase, acces în cadrul cafenelei, dar și laboratorul în care se prăjește cafeaua, acces la cocktail barul din incinta locației, precum și la specialitățile meniului de vară pe care îl propune Hot Pipes Roastery: Matcha Tonic, Nordic Coldbrew, Sweet&Sour Tonic, Orange Coldbrew, Cascara Tonic, Non-VirGIN sau Prosecco. 

Pentru cei care doresc să testeze „Remote that works” pentru o zi, MugHub le oferă posibilitatea de a a face acest lucru contra sumei de 20 de euro și le pune la dispoziție toate facilitățile unui membru cu drepturi depline, pentru a-și putea face o părere cât mai clară asupra modului cum funcționează lucrurile. Cei interesați pot face, de asemenea, un tur virtual al locației aici: https://my.matterport.com/show/?m=By6BxGB65V4&back=1

Clujenii care doresc să facă parte „cu acte” în regulă din cadrul comunității HUB-ului, pot alege din două tipuri de pachete: Daytime Membership și Premium Membership.

Daytime Membership

Cei care optează pentru Daytime Membership primesc acces în cadrul hub-ului în intervalul 08:00 – 17:00 de luni până vineri, o cafea de specialitate pe zi, servicii Concierge, servicii print, discounturi și facilități din partea partenerilor hub-ului, dar și un guess pass pentru o persoană pe lună (cu programare). Acest pachet costă 8 euro pe zi sau 160 de euro pe lună.

Premium Membership

Clienții care aleg Premium Membership primesc acces full în cadrul hub-ului în intervalul orar 08:00 – 22:00, de luni până vineri, cafea de specialitate nelimitată, o ședință de Performance Coaching, servicii Concierge, acces gratuit la evenimente interne, servicii print, discounturi și facilități din partea partenerilor hub-ului, acces exclusiv la întreaga locație o zi pe an, pentru organizarea de evenimente private, guess pass pentru trei persoane pe lună, servicii de consiliere pentru deschiderea unei societăți și serviciu social gratuit. Acest serviciu costă 15 euro pe zi și 300 de euro pe lună. 

În cazul ambelor servicii se aplică discounturi pentru abonamente de grup și pentru plățile trimestriale.

„Pe lângă toate facilitățile pe care le oferim ca hub, începând din această vară, ne-am extins aria de servicii, astfel că acum organizăm și evenimente private sau corporate, în cadrul Secret Garden. Mai mult, ne dorim să organizăm și evenimente proprii. Ideile nu lipsesc, pentru că încă de când am deschis hub-ul am avut în minte acest lucru, de a crea un concept propriu de evenimente. Zona este una extrem de liniștită, și deși ești practic la câteva minute distanță de centrul orașului, aici totul parcă are un alt ritm. Ne dorim și ne dăm tot interesul pentru ca toți cei care ne trec pragul, să se simtă extraordinar aici”, spune Cristian Curelariu, co-fondatorul MugHub.

Află mai multe pe MugHub.ro

Ultimele articole

Alte articole