fbpx
sâmbătă, iulie 13, 2024

Noul Model Volvo XC60 Facelift Hybrid a ajuns la Cluj-Napoca. Vezi ce dotări are și unde îl poți vedea.

Share

În 23 septembrie, în Cluj-Napoca, a avut loc deschiderea oficială a showroom-ului Autoworld Volvo și lansarea modelului XC60 Facelift Hybrid.

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate, Autoworld celebrează lansarea celui mai inteligent SUV, XC60 Facelift Hybrid, alături de Volvo.

Autoworld este unul din cei mai mari dealeri de autoturisme din regiunea Transilvania. Formată în jurul unei echipe profesioniste, pasionate de domeniul auto, din anul 2020, Autoworld Volvo a livrat peste 100 de autoturisme marca Volvo și a oferit servicii de mentenanță, mecanică sau tinichigerie unui număr de peste 300 de clienți.

Atracția principală a evenimentului, XC60 Facelift Hybrid, se adresează persoanelor care își doresc călătorii sigure, într-o manieră premium și tehnologizată. Modelul este disponibil în mai multe variante de echipare.

Sigur, tehnologizat, premium – sunt câteva dintre cuvintele care descriu cel mai bine SUV-ul XC60 Facelift Hybrid de dimensiuni medii. Are emisii reduse, fără compromisuri. Este confortabil și are cel mai bun sistem de navigație. Google integrat. Siguranță asistată. 

Prin funcțiile pe care le deține, modelul îi oferă șoferului un confort sporit. Te-ai gândit vreodată că ai putea da comenzi fără a folosi mâinile? Acest lucru e posibil prin intermediul unei suprafețe intuitive, folosind tehnologia Google. 

Siguranța e poate cel mai important beneficiu. Stilul de condus e adaptat la confortul și mobilitatea dorită. Tehnologia avansată de asistare a șoferului te poate ajuta să îți menții mașina centrată pe bandă, te poate informa când este timpul să repornești și poate chiar opri complet vehiculul, în cazul în care șoferul nu reacționează. Iar sistemul de informare privind unghiul mort (BLIS) oferă asistență activă la schimbarea benzii de circulație.

Acest model se aliniază cu valorile brandului Volvo, fiind sustenabil. Mașinile mild hybrid economisesc combustibil și reduc emisiile de eșapament prin recuperarea energiei cinetice de frânare și stocarea acesteia într-o baterie de 48 V.

Modelul e conceput pe o paletă diversă de culori – de la un alb imaculat, la o nuanță elegantă de vișiniu. Deocamdată poate fi adus pe comandă, iar în curând va fi disponibil și pentru drive test, la Cluj-Napoca.

Sediul Autoworld Volvo oferă partea de showroom și de service auto. În cadrul showroom-ului Volvo, clienții primesc consiliere în vederea alegerii potrivite, pot să opteze pentru test drive-uri cu modelul dorit și au tot sprijinul privind informațiile necesare pentru achiziție, funcții autoturism, configurare etc.

Atât showroom-ul, cât și service-ul Autoworld Volvo sunt pe str. Oradiei, nr. 1-7. Programul este de luni până vineri, între 8:00 și 17:30. 

În portofoliul Autoworld se află și mărcile Audi, Volkswagen, Autovehicule Comerciale Volkswagen, Das WeltAuto și Carcloud. În cei 30 de ani de existență, Autoworld și-a consolidat poziția de lider în piața locală pentru mărcile pe care le reprezintă.

Mai multe informații: www.autoworld.ro, www.autoworld.volvocarsdealer.ro, www.dasweltauto.ro, www.carcloud.ro

Ultimele articole

Alte articole