fbpx
luni, iulie 15, 2024

O nouă oportunitate de distracție în Cluj: Beer Crafters Festival

Share

Niciun weekend nu este complet fără o porție de distracție, care să te încarce cu energie pozitivă. Beer Crafters Festival este un eveniment-escapadă, care adună laolaltă prieteni, colegi și familii. Patru zile de voie bună au fost anunțate de organizatorii festivalului, pe Aleea Stadionului, de joi, 6 iunie, până duminică, 9 iunie.

A doua ediție Beer Crafters Festival oferă zeci de motive de curiozitate. Punctul de plecare sunt cele 40 de specialități de bere din care îți poți alege favoritele. Fie că vrei să îți astâmperi setea din timpului zilei, să te bucuri de beri în tihnă, la apus, sau să iei ultimele înfruptări înainte de ziua de luni, vei savura toate momentele.

Artizanii berari au adus mai multe tipuri de băuturi: India Pale Ale (IPA), Lager, Pils, Ale, Weissbier, Red Ale, Fruit Ale, Pale Ale, Dark Ale, Stout și cidru. De asemenea, Beer Crafters Festival a creat, în ediție limitată, ”The Festival Beer”, o băutură pe bază de grâu, cu note de fructe exotice.

Experiența de festival continuă cu specialitățile culinare de la cei 30 de vendori prezenți. Organizatorii au pregătit mese și scaune, bean bags și o zonă pentru copii, pentru a oferi confort participanților. Mix-ul de emoții se datorează DJ-ului Szanto Denis și saxofonistul Tudor Baba.

Beer Crafters Festival poate fi astăzi acea ieșire în aer liber, care se transformă într-o petrecere, de dimineața, de la 10:00, până noaptea, la ora 23:00. Intrarea la eveniment este liberă. Ieși din rutină și transformă ultima zi din weekend într-o amintire pe cinste!

Ultimele articole

Alte articole