fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

#OamenidinUBER: Andreea conduce cu UBER pentru a ajuta copiii

Share

Cea mai mare pasiune a Andreei este să ajute oamenii. Ardeleancă crescută în Teleorman, are 32 de ani, este de profesie kinetoterapeut și a lucrat mereu cu copii. Tot copiii sunt și motivul principal pentru care conduce cu UBER: ca să câștige venituri suplimentare pentru a putea să îi ajute pe cei care au fost mai puțin norocoși decât noi.


Condu și tu cu UBER

”Am calmul ardelenilor, dar iuțimea oltenilor”, ne povestește Andreea făcând referire la originile ei. ”Îmi place să cred că marchez într-un mod pozitiv viața fiecărei persoane cu care mă întâlnesc, chiar dacă asta înseamnă doar că le înveselesc ziua pe moment. Așa am fost de când mă știu. Cred în karma și încerc să mă port cu cei din jur așa cum mi-aș dori să se poarte și alții cu mine”, continuă ea.

A descoperit UBER ca pasager – folosea serviciul ori de câte ori nu era la volanul mașinii personale. Nu își amintește cum a fost prima sa călătorie cu UBER, dar știe că ideea de a se alătura comunității de șoferi parteneri i-a venit în timpul unei curse, discutând cu persoana care o conducea la destinație.

”Într-o seară, când veneam spre casă la o oră târzie, cu UBER, îi povesteam șoferului partener că sufăr de insomnii de câțiva ani așa că mă plimb aproape în fiecare seară cu mașina prin oraș. M-a întrebat de ce nu încep și eu să conduc. Sunt o fire extrem de sociabilă și am realizat că așa nu aș mai vorbi de una singură în mașină”, ne spune râzând Andreea.

Îi place la UBER faptul că se bucură de toată flexibilitatea de care are nevoie: conduce atunci când vrea și când are timp, cunoaște oameni și câștigă venituri suplimentare pe care le folosește pentru a ajuta copiii cu probleme de sănătate. A crescut la rândul ei prin spitale, știe ce înseamnă suferința și se implică activ pentru a-i face să uite, măcar pentru câteva clipe, că sunt bolnavi.

”Am fost extrem de fericită că am câștigat suficient conducând cu UBER ca să pot ajuta toți copiii din 3 spitale, chiar dacă asta a fost extrem de obositor pentru mine.”, ne spune Andreea.

A făcut o pauză de condus de câteva luni, dar a revenit cu forțe proaspete și cu multă energie: știe că vine frigul și sunt foarte mulți oameni care au nevoie de o mână de ajutor, fie ea și sub forma unei pături și a unei mese calde. Iar conducând cu UBER poate să ajute mai mult, fără să fie nevoie să cheltuie banii de chirie pentru a ajuta oameni, așa cum a făcut de multe ori în trecut.

”Ador la UBER faptul că pot să conduc oricând vreau eu și că întâlnesc mereu oameni minunați cu care mă distrez teribil! Întâmplarea mea preferată a fost cu un băiețel de 3 ani. Așteptam de peste 15 minute să vină pasagerul, când mama băiețelului m-a sunat rugându-mă să nu plec pentru că avusese un mic ”accident” și trebuie să îl schimbe. S-a urcat în mașină, și-a cerut scuze, mi-a spus că se simte cam ”răuț” și a început să plângă. Eu am mereu un ursuleț de pluș pe bancheta din spate și i-am spus să îl țină în brațe până ajungem acasă ca să nu îl mai doară burtica. Mi-a spus că știe unde stă, așa că i-am spus că nu merge GPS-ul și nu știu cum să ajung, iar el mi-a oferit instrucțiuni tot drumul. A uitat că nu se simte bine și m-a direcționat către casa lui”, ne-a povestit Andreea.

Iar la fel ca ea sunt mulți alți șoferi parteneri UBER, oameni foarte diferiți: părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi – fiecare dintre ei are o poveste și un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi și povestea ta: cu UBER conduci când vrei, în funcție de programul tău, și câștigi venituri suplimentare pentru a-ți finanța pasiunile sau a-ți îndeplini obiectivele. Înscrie-te și tu ca șofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun orașele în mișcare!

Ultimele articole

Alte articole