fbpx
joi, iunie 13, 2024

Pariurile: unul dintre cele mai populare hobby-uri din România

Share

Hobby-urile românilor au evoluat o dată cu societatea și cu progresul tehnologic. În prezent, activitățile desfășurate pe internet domină în topurile preocupărilor din timpul liber, una dintre ele fiind pariurile. Nimeni nu îți poate spune cum să faci bani din pariuri sportive, pentru că ar face el dacă ar cunoaște „rețeta miraculoasă”. Totuși, poți afla cum să te distrezi cel mai bine jucând la o agenție online.

O primă explicație pentru popularitatea pariurilor este că acestea se adresează celor care urmăresc orice sport. Se poate miza chiar și pe fotbal de masă sau pe șah. Așadar, publicul țintă e reprezentat cam de 90% din populația masculină a țării, dar și de o parte destul de importantă a româncelor.

Pe acest fond, casele de pariuri atrag an de an tot mai mulți clienți prin activitatea de promovare desfășurată pe mai multe planuri: presă audiovizuală, presă digitală, bannere stradale, sponsorizări. Peste jumătate din echipele din campionatul de fotbal au ca sponsori operatori de pariuri, deci microbiștii nu au cum să nu afle de acest domeniu.

O lume a adrenalinei și a distracției de calitate

Cei care sunt curioși și intră pe un site de pariuri descoperă o altă formă de divertisment față de cele cu care erau obișnuiți. În primul rând, află de ofertele promoționale care le oferă din start un avantaj, așa cum este Casa Pariurilor bonus. Fondurile suplimentare sau pariurile gratuite primite „din partea casei” îl ajută pe jucător să parieze mult mai relaxat, pentru că nu riscă să piardă din banii săi.

O dată cu primul bilet, pariorul începător constată că un meci este mult mai interesant atunci când implică și o miză personală. Trăirile sunt mai intense, pulsul crește la fiecare acțiune de atac. Nici măcar nu este nevoie să existe o miză mare. Chiar și 5 lei pariați pe un eveniment sportiv asigură cantitatea necesară de „sare și piper” care creează dorința de a repeta experiența. 

Aproximativ 190 de meciuri transmise zilnic

Experiența de joc este desăvârșită atunci când amatorul de pariuri poate să și urmărească meciul, iar operatorii știu acest lucru. De aceea, agențiile de top și-au dezvoltat serviciul de video streaming live. Sunt platforme pe care se transmit peste 70.000 de meciuri anual, din fotbal, tenis, baschet, eSports și alte discipline. Un calcul simplu indică o medie de 190 de evenimente pe zi, disponibile pentru toți cei care au cont și nu sunt cu balanța pe zero. Nici dacă luăm în considerare toate televiziunile de sport din România nu ajungem la un număr așa mare de transmisiuni în direct.

Dintre competițiile naționale majore, doar Premier League nu poate fi văzută pe internet site-urile de pariuri. Cine are conturi la două sau trei agenții de top nici nu mai are nevoie de televizor pentru a urmări sport de calitate.

Un hobby accesibil din toate punctele de vedere

Un cont de pariuri poate fi alimentat cu 20-25 de lei, deci vorbim și despre o distracție accesibilă.  Acces hobby poate fi practicat la orice oră, de oriunde, pentru că majoritatea bookmakerilor au lansat aplicații pentru dispozitive mobile. Biletul poate fi plasat din câteva atingeri ale ecranului telefonului. În cazul în care o agenție nu are aplicație mobilă, cu siguranță are interfața site-ului adaptată pentru ecrane mai mici. Experiența este la fel de palpitantă și din browser.Concluzionând, era și greu ca pariurile sportive să nu devină un hobby popular: se adresează unui public larg, se bucură de o vizibilitate foarte bună, sunt mijlocite de operatori care investesc continuu pentru crearea unei experiențe de joc perfecte și, nu în ultimul rând, generează emoții pe care puține alte activități de timp liber le pot oferi.

Ultimele articole

Alte articole