fbpx
joi, mai 23, 2024

Păstrează-ți amintirile vii, prin alegerea unui serviciu de developare poze online

Share

Fotografia este singura modalitate prin care îi putem fura timpului efemeritatea, singura formă prin care putem retrăi după ani și ani momentele speciale care au dat culoare vieții noastre. Tehnologia ne permite să conservăm zilnic amintiri, astfel că de ce să nu profităm și să realizăm cât mai multe fotografii în momentele cheie, fie că este vorba despre o aniversare, despre primul zâmbet al copilului, despre o seară petrecută în familie sau de ce nu, chiar și o zi de joi, care este specială prin încărcătura pe care i-o oferim trăind, pur și simplu, cu intensitate fiecare clipă?

Developare poze sau imprimare fotografii online? Ambele variante!

Nu ar fi păcat ca toate aceste trăiri să rămână stocate într-un folder, peste care se va așterne, vrând-nevrând, praful uitării? Un perete „îmbrăcat” în fotografii va spune de fiecare dată când îl privești o poveste de viață, la fel un birou, pe care ai așezat o ramă cu o fotografie dragă, îți va vorbi cu emoție. Mai țineți minte cu ce nerăbdare developam în trecut fotografiile și cât de prețioase deveneau odată ce le țineam în mână? În era digitală, le putem vedea pe loc, dar parcă pe unele dintre acestea ne-am dori să le avem mai aproape de suflet.

Un serviciu online de printare fotografii nu îți oferă doar emoție, ci un cadou atemporal ca amintire. Empik Foto oferă servicii de developare foto online, servicii ce pot fi accesate din confortul casei tale, și care îți garantează că cele mai speciale amintiri vor învinge timpul, datorită hârtiei de calitate care este folosită de fiecare dată când selectezi serviciul developare poze. Poți alege din cele trei opțiuni de hârtie: standard (lucioasă, mată), hârtie premium (lucioasă, mătăsoasă), sau din colecția exclusive (hârtie perlată și catifelată).

Fie ca optezi pentru serviciul imprimare fotografii online în format clasic, sub formă de fotocărți unice sau diferite gadget-uri, fotografiile tale vor arăta impecabil în momentul în care vor prinde viață „fizic”, indiferent de opțiunea ta și dimensiunile alese. Și… ai de unde alege. Aruncă rapid o privire aici pentru a vedea formatele în care pot fi printate fotografiile: standard, instafoto, fotografii mari, fotografii XXL sau fotografii panoramice. Serviciul de developare fotografii online vă pune la dispoziție fotografii cu dimensiuni cuprinse între 9×13 cm până la 70X100 cm, depinde doar de voi în ce formă alegeți să vă păstrați amintirile vii.

Cadouri unice, cu ajutorul serviciului de imprimare fotografii online

Momentele care ne-au făcut să declanșăm click-ul necesar importalizării acestora, nu sunt importante doar pentru noi, ci și pentru cei dragi, astfel că developarea pozelor se poate transforma într-un cadou unic, personalizat, care mențin emoțiile vii. Printează fotografiile și crează cadouri fotografice unice precum: fotocărți, căni, tablouri, postere, perne, panouri, huse de telefon sau chiar și un puzzle inedit. Odată ce ai ales serviciul imprimare fotografii online poți crea cadoul tău simplu și rapid, direct de pe site. Îți faci un cont, alegi unul dintre șabloanele existente și creezi modelul tău personalizat, indiferent de cadoul ales, astfel încât acesta să poarte și mai mult amprenta ta, în momentul în care vei dărui produsul personalizat prin printarea fotografiilor dragi.

Fotografii printate și livrate cu simț de răspundere

 Cu Empik Foto poți alege opțiunea de developare poze, dar mai mult decât atât, de developare poze online, astfel că poți face o comandă personalizată simplu, rapid, în siguranță, din fața laptopului sau direct de pe telefonul mobil, sursa celor mai „instagramabile” și am spune noi, „printabile” fotografii. Costul de livrare este minim, echivalent cu cel al fotografiilor de documente, adică 9,99 lei, iar pentru livrări de peste 50 de lei este gratuit.

Timpul de realizare a comenzii este compus din timpul de fabricare (printare fotografii, imprimare fotografii transmise online) plus timpul de livrare, adică patru zile lucrătoare, indiferent de complexitatea comenzii. Pentru că cei de la Empik Foto prețuiesc fiecare amintire, îi oferă fiecărei fotografii care ajunge la ei prin serviciul imprimare fotografii online, o atenție specială, utilizând cele mai noi tehnologii, astfel încât produsele finale să fie la înălțimea așteptărilor chiar și celor mai exigenți clienți. Empik Foto a fost înființat în 1996, firma fiind prezentă în patru țări europene: Cehia, Slovacia, Polonia și România.

Numai anul trecut, Empik Foto a developat peste 80 de milioane de fotografii, iar experiența lor își spune cuvântul în momentul în care aducem în discuție procentul de peste 98% dintre clienții mulțumiți de fotografiile printate și livrate cu un mare simț de răspundere. Faceți fotografii în fiecare moment și oferiți-le acestora locul care li se cuvine, alegând un serviciu profesionist de printare fotografii online.  

Ultimele articole

Alte articole