fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Pe 10 Aprilie alerg pentru educatia copiilor

Share

Cred că şansa de a avea o ţară mai bună depinde de felul în care ştim să ne educăm viitoarele generaţii. Din păcate, încă mai există mulţi copii din familii defavorizate care nu au o şansă la educaţie în condiţii normale, aşa cum am avut noi datorită părinţilor noştri. Sunt convins că aceşti 120 de copii au potenţial şi că, dacă vor descoperi şcoala, pot să aibă un impact pozitiv asupra societăţii noastre în viitor ca cercetători, profesori, ecologişti, antreprenori etc., în loc să se vadă nevoiţi să supravieţuiască prin acţiuni imorale. Şcoala şi expunerea la alte medii îi vor învăţa că, prin educaţie şi cu un comportament bun, vor avea o viaţă demnă în societate.

 

De cinci ani alerg în fiecare săptămână: de plăcere, de supărare, de nevoie, dar, de data aceasta, vreau să alerg pentru aceşti copii. Cu paşi mici putem schimba multe şi vă invit să mă ajutaţi să strâng suma propusă, pentru că, chiar acum, cineva are nevoie de rechizite ca să poată să meargă la şcoală.

 

andreimutumaraton-e1458895455532.jpg

 

Asigurarea kit-urilor educaționale este o componentă a programului de educație dezvoltat de United Way România pentru 120 de copii vulnerabili din Cluj-Napoca, menit să le crească performanțele școlare. Un astfel de pachet include rechizite, materiale educative – atlase, enciclopedii, jocuri educative – și echipamente sportive, şi valorează aproximativ 300 de lei pentru un copil.
 
Donațiile se pot face aici:

 

Iniţiativa este parte a campaniei „Be GREAT! Inspire others to follow you”, lansată de AROBS Transilvania Software, în parteneriat cu United Way România şi Runners Club.

Ultimele articole

Alte articole