fbpx
duminică, mai 19, 2024

Pe locuri, inchidem calculatoarele, fiti gata de maraton, START!

Share

Duminică, 13 aprilie, toți clujenii ce apreciază un stil de viață sănătos sunt așteptați să alerge, să-și susțină prietenii și să participe la unul din cele mai mari evenimente sportive ale orașului- Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca!

Competiția, organizată de Runners Club, este susținută ca în fiecare an de compania clujeană de IT- Arobs Transilvania Software, în spiritul unui stil de muncă şi viaţă echilibrat, spirit de echipă, entuziasm, optimism, sportivitate şi fair play, respect pentru natură, mediu şi viaţă.

Pentru AROBS, evenimentul sportiv este un minunat prilej de a se implica în comunitatea locală, prin sprijinirea unei cauze sociale importante. Alergătorii din echipa AROBS vor concura sub sloganul “Transformăm paşii în speranţe pentru copii”, oferind prin participarea lor şansa ca mai mulţi copii cu dizabilităţi neuromotorii să beneficieze de servicii terapeutice într-un centru special de recuperare.

Împreuna cu ROTARY CLUB CETATUIE Cluj-Napoca, AROBS spijina Centrul multifuncţional de recuperare a copiilor cu dizabilităţi psihomotorii din Cluj-Napoca şi din regiunile limitrofe, invitând în echipa AROBS, pe lângă angajaţi, şi pe prietenii sau susţinătorii acestora. AROBS oferă tuturor alergătorilor din echipă înscrierea gratuită şi un tricou inscripţionat AROBS, pe care îl vor purta în concurs. AROBS Transilvania Software va dona cauzei  câte 5 ron pentru fiecare km parcurs de alergătorii din echipa AROBS la probele Maraton, Semimaraton si Stafeta.

10015066_662478577133593_1971905075_o

Startul competiţiei se va da pe stadionul Cluj Arena, traseul va continua prin oraş şi se va încheia pe stadion, la 5 probe distincte: maraton, semimaraton, maraton ştafetă, crosul popular şi cursa copiilor. Probele sportive vor fi urmate de momente artistice, festivităţi de premiere, surprizele sponsorilor şi muzică. Entuziasmul şi voia bună, sportul şi distracţia îşi dau întâlnire pe stadion, pentru a crea un eveniment unic care nu va fi uitat uşor.

Ultimele articole

Alte articole