fbpx
vineri, mai 17, 2024

Peste 25 de speakeri și performeri, momente de muzică, dans, atelier de slime și alte surprize la TEDxYouth@Cluj – „Find Your Voice” pe 23 noiembrie, la Cinema Florin Piersic

Share

Matei Dima – Bromania, Virgil Ianţu, Mihai Hînda, Ruxandra Mercea, Cornel Amariei și Ioana Chira se numără printre speakerii anunțați. Conferința va fi moderată de către Sore. Biletele sunt disponibile pe youth.tedxcluj.com doar în acest weekend la preț redus de Black Friday.

Sore își trăieste visul în fiecare zi. Din child-star în trupa Dolly la doar 10 ani, în Lala Band și „Pariu cu viața la 21 de ani, de la „Different” la „Jumătate”; de la prezentator la „Vorbește lumea la regizor pentru cel mai nou single „Cum să mă las”, de la fashion icon la designer pentru propriul brand, de la copil la mamă, ea nu a obosit niciodată să exceleze, să creeze și să se îmbunătățească. 

Matei Dima este producătorul, regizorul, scenaristul, actorul și vloggerul din spatele BRomania. Proiectul este primul de acest fel care a introdus cu succes fenomenul VINE-urilor în România și totodată responsabil de stabilirea unui record de vizualizări (51 de milioane) cu cel mai viral video românesc. 

Virgil Ianțu nu mai are nevoie de prezentare. Îl știm de la „Vrei să fii milionar?”, „Copiii spun lucruri trăsnite și „Câștigă, România!”. Virgil Ianțu este fascinat de oameni și de potențialul lor de a fi excepționali de buni dacă primesc respect, înțelegere și educație. Spune că „e fain să schimbi”, fiindcă descoperi cea mai bună variantă a ta de la o zi la alta.

Mihai Hînda are 20 de ani și o emisiune la radio. La început visa să ajungă pilot F1, dar lucrurile s-au schimbat în liceu și deja din clasa a 9-a a avut prima interacțiune cu munca de DJ. A intrat într-un studio radio, de unde nu a mai plecat, fiindcă a simțit că și-a găsit vocea.

Ruxandra Mercea este director al unei scoli de prestigiu din Cluj și mamă a trei copii. Ea crede că schimbarea și transformarea în educație vin din interiorul fiecărei școli. împreună cu echipa de leadership, creează în instituția pe care o conduce strategii educaționale ce răstoarnă paradigmele clasice, iar filosofia școlii are la bază patru direcții fundamentale: academic, starea de bine (wellbeing), educație globală și leadership. 

Cornel Amariei este un inventator, autor și antreprenor român, născut în urmă cu 25 de ani la București. După ce în perioada liceului a construit peste 100 de roboți, călătorind la concursuri de robotică în toată lumea și fondând primele sale companii, Cornel a inventat .lumen, un sistem de asistență pentru nevăzători ce redă parțial percepția spațială, făcându-i mai independenți.

Ioana Chira este cunoscută în mediul online deoarece promovează fitness-ul și moda pentru femeile mai plinuțe. Cu toate că suferă de o boală numită lipedema, care îi afectează aspectul fizic, nu a lăsat acest lucru să-i stea în cale. Acum, are o comunitate de peste un milion de urmăritori, pe care îi încurajează să fie activi și să pășească în sala de antrenament fără frică. 

Proiectul TEDxYouth@Cluj dedicat tinerilor care fac lucrurile să se întâmple și a apărut odată cu nevoia tot mai acută de a scoate talentele în față, de a arăta că tinerii pot fi exemple pozitive pentru societatea în care trăim și, mai ales, de a pune umărul la forma pe care educația non-formală o va lua în următorii ani.

Detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe website-ul www.youth.tedxcluj.com, pe pagina de Facebook facebook.com/TEDxYouthCluj și pe contul de Instagram instagram.com/tedxyouthcluj.  

Doar în acest weekend biletele pot fi achiziționate online la prețul promoțional de Black Friday de 89 lei, accesând următorul link: https://www.xing-events.com/ZHULQUZ.html. Prețul biletului include gustări, cafea și băuturi răcoritoare precum si masa de prânz.


TEDxYouth@Cluj – „Find Your Voice” este organizat de aceeași echipă care se ocupă de conferințele internaționale TEDxCluj. Cu o istorie de 10 ani în România, TEDxCluj a construit o comunitate locală de peste 13.000 de persoane, pentru care livrează conținut live original, actual și relevant prin intermediul speakerilor invitați la evenimente. Mai multe detalii pe www.TEDxCluj.com

Ultimele articole

Alte articole