fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Piața Unirii din Cluj-Napoca devine tărâmul emoției

Share

În perioada 26-28 Mai, de Zilele Clujului,  Piața Unirii din Cluj-Napoca devine tărâmul emoției, un loc unde ne conectăm prin artă. Lăsa-te inspirat de personaje pline de magie, unice în România. Clujenii sunt invitați să participe la cel mai impresionant spectacol de teatru stradal, în cadrul Zilelor Clujului.

 

 Compania Famous Art, creatorii de spectacol, zâmbete și, totodată, cei care reușesc de patru ani consecutiv să transforme Clujul în cea mai mare scenă a teatrului stradal, promit să ne uimească prin cel mai grandios spectacol de până acum. Personajele care ne-au fascinat și ne-au adus zâmbete pe chip până în prezent au fost: Bufonii Regali, Statuile Vivante, dintre care unele chiar levitează într-un mod miraculos, fascinantele personaje pe catalige, mult îndrăgitul Om Oglindă și spectacolul cu roboți, VATRIOM. Pe lângă toate acestea, anul acesta s-au născut personaje noi, iar unele din ele străbat dincolo de imaginația privitorilor.

   ,,Ne-am propus ca anul acesta să ducem toate spectacolele la un alt nivel. Prin multă muncă, perseverență și desigur, imaginație, mâinile iscusite ale echipei noastre au creat noi spectacole, chiar mai îndraznețe decât creațiile anterioare. Sperăm să fascinăm toți privitorii, mici și mari, și să aducem  magie și fantezie în viața lor!”, au transmis creatorii de la Famous Art. Ne-au promis cea mai impresionantă paradă de până acum, unde vor fi prezentați în premieră Giganții Impletium și chiar și Copaci Vii!

Așadar, vă așteptăm în Piața Unirii să vedeți toate aceste minunății și să pătrundeți în lumea fanteziei alături de personajele unice si spectacolele prezentate de acești tineri talentați! Vă garantăm că veți fi surprinși din nou și că veți participa la cel mai impresionant spectacol de artă stradală creat în România!

Cum a fost în prima zi a ediției 2017 a Zilelor Clujului : https://we.tl/gDyF2EEZ4x

Ultimele articole

Alte articole