fbpx
luni, iulie 15, 2024

Platforma All In Auto, cel mai bun prieten al mașinii tale. Serviciile auto sunt acum la numai un click distanță

Share

Cum ar fi dacă am putea găsi serviciul de care avem nevoie pentru mașina noastră, într-un singur loc? Ei bine, acest lucru este posibil. All In Auto este un start-up care își propune să ofere soluții celor care sunt în căutarea serviciilor din domeniul auto – fie că vorbim de mecanici, spălătorii, vulcanizări, stații ITP sau firme de detailing.

În spatele afacerii sunt doi programatori din Cluj care au pornit acest proiect după ce au analizat problemele pe care le întâmpină un posesor de autoturism atunci când e nevoit să caute un serviciu pe internet – site-uri care nu funcționează, informații care nu sunt actualizate sau date invalide. S-au lovit chiar ei de aceste dificultăți, astfel că au decis să gândească o soluție care să ajute întreaga comunitate.

“Am încercat să înțelegem comportamentul celor care caută astfel de servicii, iar pentru a veni în ajutorul lor, am luat legătura cu câteva companii din domeniul auto, pentru a vedea modul în care își prezintă serviciile în mediul online.

Am schițat modul în care ar trebui să funcționeze aplicația, am analizat-o împreuna cu mecanici auto, ingineri ITP, proprietari de ateliere de detailing, vulcanizări sau firme de tractări și am reușit astfel să acoperim toate categoriile de prestări servicii din domeniul auto”, spun inițiatorii proiectului.

Cei doi inițiatori vor că această platformă să fie un prieten de încredere pentru utilizatori. Asta în contextul în care cei mai mulți dintre noi apelează la cei apropiați atunci când vine vorba de recomandări, inclusiv pentru domeniul auto. Iar atunci când la mijloc e mașina personală, dorința fiecărui șofer e ca vehiculul să arate și să funcționeze impecabil. Platforma include un număr larg de servicii, însă e intuitivă și îl ajută pe utilizator să obțină rapid informațiile de care are nevoie.  

“Indiferent de serviciul de care ai nevoie, sperăm ca allinauto.ro să fie locul de unde începe căutarea ta. Intră pe platformă, selectează categoria principală, caută serviciul de care ai nevoie, iar în funcție de locația ta, îți vor fi prezentate toate companiile partenere care oferă acest serviciu. 

Acum că ai la îndemână toate companiile care oferă serviciul dorit, ai posibilitatea de a alege tot ce e mai bun pentru tine și mașina ta. Sperăm ca platforma noastră sa fie un prieten de mare ajutor, care să îți recomande acel serviciu de calitate de care mașina ta are nevoie, explică cei care au gândit platforma.

90 de colaboratori sunt prezenți acum în aplicație, cei mai mulți din Cluj. Companiile partenere sunt verificate, iar toate datele și informațiile pe care le oferă sunt valide, corecte și actualizate periodic.

Pe viitor, cei doi tineri doresc să ducă ideea la următorul nivel: la cel național. Însă planurile lor nu se opresc aici. Aplicația va avea în curând noi funcționalități, iar programarea pentru un serviciu va fi la numai un click distanță. 

“Dacă în prezent doar companiile partenere beneficiază de un profil de prezentare în cadrul aplicației, în viitor acest lucru o să fie posibil și pentru șoferi.  Aceștia din urmă  vor putea să își listeze toate autoturismele pe care le dețin, iar cu ajutorul aplicației vor putea să le gestioneze. De asemenea, aplicația va rula în curând într-o nouă versiune, iar utilizatorii vor beneficia de funcționalități precum programări online, review-uri și notificări”, spun cei doi tineri.

Ultimele articole

Alte articole