fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Povestea canii I Love Cluj

Share

În urma feedback-ului primit de la prieteni și de la comunitate, am decis să schimbăm design-ul cănilor I Love Cluj, astfel că am ales o variantă mult mai simplă și elegantă ce vine în ton cu linia produselor I Love Cluj.

Am dorit ca noua cană I Love Cluj să aibă o poveste, să nu fie o simplă cană pe care o cumperi. Ne-am gândit să  întrebăm comunitatea I Love Cluj care sunt lucrurile pe care le iubesc cel mai mult în Cluj și am primit o listă de 200 de răspunsuri și din care am ales 20 de elemente pe care să le includem în design.

stickere

Pentru că se cerea un design special și simplu de înţeles, am decis să lucrăm cu designer-ul Ștefan Asafti care a fost foarte încântat de idee și care a venit imediat cu o soluție ce a inclus toate răspunsurile selectate.

A reieşit astfel o cană cu un amalgam de cuvinte cu font-uri special create, fiecare așezate diferit, cu o logică ce le îmbină perfect, ce te face să cauți și să descoperi, treptat, simbolurile de pe cană. Fiecare simbol exprimă o emoție trăită de cei care iubesc Clujul.

Pe cană se află locuri ca Piezișă, Piața Muzeului, Teatrul Național dar și cuvinte ce reprezintă Clujul: oameni faini, second home, bun simț, cultură.

Am avut multe probleme în realizarea cănilor I Love Cluj, din cauza faptului că nu a fost ușor de obținut roșul „coca-cola”  pe care îl are I Love Cluj. De aceea, multe căni au fost anulate pentru că nu se obținea culoarea dorită în urma arderilor realizate în cuptoare la temperaturi foarte mari.

Datorită design-ului complicat realizat cu măiestrie de Ştefan, nu a fost un lucru ușor ca băieții să scoată acest nou produs. Pot spune că acum suntem mulțumiți de cum a ieșit culoarea și cum se vede în detaliu fiecare element din cană.

Ne dorim să ne exprimăm mai bine dragostea față de oraș prin această cană și sper să aducă un pic din emoția și farmecul Clujului, pentru cei care o cumpără sau o primesc cadou.

Poți cumpăra cana I Love Cluj de la Bookstory (Eroilor nr. 6-8), Nuka Bistro (Piața Unirii nr. 16), DeScris Penshop (Universității nr.1), BonBon Candy (Strada F.D. Roosevelt, nr. 3), Home Sweet Home gifts (Iulius parter și Polus lângă foodcourt).

* Harta cu magazinele unde găsești produse I Love Cluj [+]

** Vrei să apari în galeria I Love Cluj? Trimite o poză în care apare cana ta pe hello@ilovecluj.ro.

Ultimele articole

Alte articole