fbpx
luni, iulie 15, 2024

Prima Franciză Marty se deschide la Oradea

Share

Marty Restaurants inaugurează prima franciză din România, în Oradea, la data de 1 Octombrie 2021. Implementarea acestui proiect a durat aproximativ 2 ani de zile și a presupus o investiție de peste 1,5 Milioane de euro. Restaurantul dispune de 250 de locuri, funcționând acum la o capacitate de 50%, conform prevederilor în vigoare. 

Nevoia de a împărtăși tuturor experiența unui loc în care să vrei să te întorci de fiecare dată i-a motivat pe cei din grupul Marty să ducă povestea mai departe, de data aceasta în Oradea. Noua locație de pe Zorelelor 14A din parcul Salca se va deschide pentru prima oară publicului în data de 1 octombrie și promite o experiență unică la fiecare vizită. Veți găsi amprenta ultimilor 21 de ani în cele mai bune rețete ale casei menite să fie noile voastre mâncăruri preferate, în cafeaua de specialitate proaspăt prăjită cu pasiune în propria prăjitorie din Cluj Napoca și în atmosfera minunată și prietenoasă în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.

Ingredientele folosite în bucătăriile Marty sunt doar ingrediente locale pentru a obține cel mai autentic gust, iar pâinea este întotdeauna făcută în casă pentru o masă desăvârșită. Iubitorii de bere craft vor avea șansa să descopere noi gusturi și arome, iubitorii de vinuri vor putea alege dintr-o selecție de 44 de etichete, iar iubitorii de experiențe culinare extraordinare vor putea testa din preparatele consacrate ale brandului și pot alege dintre cheesecake, burger, pizza, costițe, boluri sau orice alt preparat din meniul complet al restaurantului. 

Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru creatorii acestui brand este ca cei care le trec pragul să plece de fiecare dată mulțumiți și încântați de experiența avută. Tocmai din acest motiv apelează la diversitate când vine vorba de specificul preparatelor, pentru ca Marty să fie potrivit pentru fiecare dintre noi. Avem la dispoziție rețete delicioase din bucătăria americană, cea mediteraneană și cea asiatică cu care ne vom putea delecta începând de vineri.

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care le trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, Marty Restaurants este, de 21 de ani, locul perfect pentru o masă relaxantă cu familia sau cu prietenii, pentru o întâlnire de afaceri sau pur și simplu pentru o pauză delicioasă. Începând din 1 octombrie acest lucru este posibil și în Oradea.

Fondat în anul 2000, Marty Restaurants este cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, având în acest moment 8 unități, dintre care una în București. Grupul Marty operează șase branduri printre care se numără Olivo Caffe & Bistro, restaurantul cu specific franțuzesc Bistro Bujole, prăjitoria de cafea Olivo Coffee Roasters, lanțul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters și institutul culinar Transylvania School of Hospitality, însă cel mai important motor al businessului rămâne lanțul Marty Restaurants, care cuprinde opt locațiii dintre care șapte în Cluj-Napoca și unul în București, în centrul comercial Sun Plaza, precum și divizia de catering și evenimente Marty Events & Catering.

Ultimele articole

Alte articole