fbpx
luni, iunie 17, 2024

Primul MASTERCLASS de gătit vegan organizat la Rocket Space

Share

Se pregătesc 3 zile de experiențe culinare și networking la un Masterclass de gătit organizat de către Chef Robert și Rocket Space. Chef Robert este pasionat și specializat pe ’’plant based’’, având o experiență de 6 ani în domeniu. Acesta a participat la diferite show-uri online și workshop-uri de gătit. 

Participanții sunt invitați în cadrul evenimentului să învețe de la un somelier, un medic nutriționist, un bucătar șef și un instructor de yoga. Invitații vor învăța CE și CUM să mănânce, accentul fiind pus pe GUST și CULOARE. 

Evenimentul va avea loc pe 25-27.09.2020 în grădina interioară a Rocket Space, Piața Timotei Cipariu nr 3. 

Rocket Space este format dintr-un studio foto/ video, un spațiu de coworking, dar și o grădină interioară. Spațiile sunt proiectate pentru ședințe foto, vlogg-uri, interviuri, videoclipuri muzicale, meeting-uri, podcast-uri, workshop-uri, evenimente, campanii de promovare și alte idei creative.

Studioul este compus din 4 încăperi: Meeting Room, Lounge Room, Studio Room & Kitchen (o bucătărie pregătită inclusiv pentru gătit sau filmări). Decorul fiecărei camere este diferit și flexibil, adaptabil în funcție de preferințe. Studioul se poate închiria pe oră sau pe baza unui abonament lunar care include diferite beneficii personalizate. 

Spațiul de coworking este disponibil comunității și oferă o atmosferă relaxantă de lucru. Este echipat cu toate materialele necesare confortului și inspirației. Membrii pot alege să lucreze individual sau împreună cu alte persoane. O altă opțiune este de a lucra în grădina interioară, fiind înconjurați de un aer liniștit și privat.

Accesul poate fi realizat atât pe baza intrării zilnice cât și al unui abonament lunar. Abonamentul permite inclusiv folosirea studioului pentru punerea în practică a proiectelor. Persoanele care lucrează de acasă și își doresc un spațiu de lucru mai productiv pot programa întâlniri cu clienții sau cu echipa de lucru.

În realizarea proiectelor, Rocket Space vine în sprijin cu fotografi, videografi, echipamente foto-video, lumini, diferite setup-uri și materiale pentru a-ți personaliza proiectul, un personal prietenos și o cafea proaspătă. 

Programul evenimentului: 

VINERI 25.09.2020

17:00 Welcoming coffee

17:15 Workshop – ce înseamnă vegetarian, vegan & raw vegan?

18:30 Coffee break

18:45 Invitat Patricia Rusu – Despre echilibrul dintre minte și corp & importanța curcubeului din farfurie; Cum să oferim corpului ceea ce ne cere cu adevărat?

SÂMBĂTĂ 26.09.2020

9:30 Welcoming coffee

10:00 Invitat Ionut Crișan – Despre risipa alimentară și cum se poate combate; Și resturile de mâncare pot fi gustoase!

13:00 Lunch break cu preparatul lui Ionut Crișan

13:40 Cooking Workshop cu Chef Robert

16:00 Coffee break

16:15 Cooking Workshop cu Chef Robert

19:00 Networking

DUMINICĂ 27.09.2020

9:00 Yoga Class cu master trainer Alexy Ronea

10:00 Coffee break

10:20 Invitat Alexy Ronea – Echilibrul dintre sport și alimentație 

11:00 Coffee break

11:10 Cooking Workshop cu Chef Robert

15:00 Prânz în familie

15:30 Invitat Bogdan Raul Todor (CORCOVA) – Tehnici de servire a vinului și caracteristicile fiecăruia, alegerea și prezentarea vinurilor & modalități de pairing cu mâncarea 

16:30 Feedback networking

Mai multe informații despre eveniment se găsesc accesând acest link.

Evenimentul se va desfășura conform normelor și legislației în vigoare, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele organizate în aer liber, pentru prevenirea răspândirii COVID-19. 

Ultimele articole

Alte articole