fbpx
luni, iulie 15, 2024

Purtând pantofii potriviți, vei cuceri lumea! Folosește cea mai puternică armă

Share

 O pereche de pantofi creează imaginea pe care dorești să o exprimi: feminitate, rafinament, orginalitate, putere de seducție și autoritate. Fii seducătoare indiferent de locul unde alegi să-i porți, este cea mai puternică armă a femeilor! Înalță-ți standardele precum tocurile pe care le încalți! 

 Evenimentele petrecute de-a lungul vieții, reprezintă adesea pentru femei, motive de îngrijorare și de agitație când vine vorba de alegerea ținutei potrivite și asortatea pantofilor si a accesoriilor. Dacă în privința vestimentației se poate demonstra o alegere dificilă, găsirea unei perechi perfecte de încălțăminte este cu adevărat o provocare. Pășește cu eleganță și demnitate într-una din perechile fabuloase de pantofi de damă, din colecția oferită de Adona.ro și cu siguranță vei întoarce toate privirile! 

Iată câteva modele de pantofi care te vor pune în evidență în funcție de momentul zilei și de eveniment  

1. Pantofii potriviți pentru birou, un interviu, o întalnire de afaceri sau un eveniment formal, de zi, sunt cu siguranță cei caracterizați de eleganță, rafinament, dar și simplitate. Alege cu încredere o pereche de pantofi cu toc mediu sau una cu talpă joasă, precum modelul oxford, însă ține cont de culori, negrul fiind cel mai popular și formal, urmat de bej, alb sau culori pastelate. Calitatea și comoditatea sunt alte două aspecte care vor prima în alegerea corectă a pantofilor pentru astfel de evenimente. 

2. Pantofii ideali pentru o aniversare sau o petrecere tematică sunt evident, în funcție de local și de momentul zilei, pantofii cu toc sau cei cu talpă ortopedică. Pentru astfel de evenimente, paleta de culori este una mult mai diversificată, putând să alegi de la clasicul negru, până la cele mai vii culori și modele, însă ține cont că dacă evenimentul se petrece în timpul zilei, nu este indicat să optezi pentru o pereche cu sclipici sau ștrasuri, acestea fiind potrivite pentru o vestimentație de seară. 

3. Pantofii excelenți pentru evenimentele sofisticate pe timp de seară sunt, fără doar și poate, cei care emană eleganță, exuberanță și putere de seducție. Poți opta atât pentru pantofii clasici, cu toc gros sau subțire, de culoare uni, cât și pentru pantofii care te vor scoate din anonimat, cu model non-conformist și culori aprinse sau strălucitoare. În ceea ce privește materialul, ai de unde alege: pantofi din piele naturală, catifea, mătase sau dantelă, care pot include inserții cu sclipici, ștrasuri sau de ce nu, diamante. 

  Așterne eleganța la picioarele tale și bucură-te de fiecare moment! Optează pentru modelul potrivit de încălțăminte în funcție de look (casual, office sau elegant), de oră, anotimp, statură, dar și de ținuta pe care alegi să o porți în ziua respectivă. 

  Acum că ai aflat cum să obții efectul dorit în funcție de evenimentul la care participi, pune în aplicare arma de temut folosită de femei și pășește elegant în fața privirilor admiratoare! Îți amintim cel mai bun sfat oferit de fabuloasa Marilyn Monroe: „Dă-i unei fete pantofii potriviți și ea va cuceri lumea”. 

Sursa foto: unsplash.com

Ultimele articole

Alte articole