fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Recomandarile I love Cluj pentru Cluj Never Sleeps – 18-19 iunie

Share

În noaptea dintre 18 și 19 iunie nimeni nu doarme. La Cluj Never Sleeps – noaptea albă a culturii ai de ales din peste 30 de evenimente culturale la care să participi.

Toată noaptea va fi animată de scaune muzicale pe Bulevardul Eroilor, de statui vivante care se vor plimba de ici colo, de măști în spiritul Dada, de manifestări artistice pe strada Napoca, muzici de toate felurile în mai multe localuri din centrul orașului, expoziții de artă în Gheorgheni și Andrei Mureșanu. Va avea loc un spectacol de teatru la Cinema Dacia, în Mănăștur, un concurs în pădurea Făget pentru cei mai aventurieri, dansuri de Salsa la Casino, în Parcul Central, o cină la miezul nopții pe strada Ioan Bob și party-uri până dimineața.

Tot ce trebuie să faci este să iei orașul la pas sâmbătă și, cu siguranță, vei găsi un ceva de făcut pe gustul tău și al prietenilor tăi!

CONCERTE

Evenimentul începe cu câteva concerte în Piața Unirii, deschis oficial de trupele formate la Rock Academy, la ora 16:45. The Minions, Pink Tattoo și AltFive sunt trupele cu cei mai tineri muzicieni ce vor urca pe scenă. În continuare îi vei putea asculta pe Emeric Imre și Gabriel Ghita, Magda Puskas și prietenii, Dragoș & Friends Orchestra, Irina Sârbu Band și Fanafara Transilvania care vor închide scena cu un spectacol cel puțin fabulos.

TEATRU

Pentru aceia dintre voi care preferați teatrul, de la ora 18:00, pe pietonala Eroilor se joacă d’ECOurage – o producție stradală a Teatrului Național Cluj-Napoca despre viața noastră așa cum o știm, tratată cu mult umor.

SPECTACOL

2016 este anul Constantin Brâncuși, iar din acest motiv pentru Cluj Never Sleeps 2016 a fost creat un spectacol-concert-poem pe care nu vrem să îl ratezi. „Brâncuși despre Brâncuși” pătrunde în lumea interioară a sculptorului prin interpretări muzicale, acompaniate de filmări din arhivă și suntem convinși că merită toată atenția noastră – de la 22:00, la Institutul Francez Cluj-Napoca (str. Ion C. Brătianu, nr. 22).

Acestea sunt doar câteva din cele peste 30 de evenimente ce vor avea loc într-o singură noapte la Cluj Never Sleeps. Te invităm să arunci o privire peste programul complet pe site: www.clujneversleeps.ro/program-2016 sau pe pagina de Facebook, secțiunea Events: www.facebook.com/ClujNeverSleeps/events.

Pe unde ne vom întâlni sâmbătă când nimeni nu va dormi?

Ultimele articole

Alte articole