fbpx
marți, mai 21, 2024

Reteaua de sanatate REGINA MARIA deschide o noua policlinica in Cluj

Share

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își continuă consolidarea poziției pe piața serviciilor medicale private la nivel local și inaugurează astăzi cea de-a doua policlinică a Rețelei din orașul Cluj-Napoca. Rezultat al unei investiții de 300.000 de euro, Policlinica Muzeului este situată ultracentral, pe o suprafață de 850 de mp, și aduce la Cluj o echipă medicală de top, un laborator de analize medicale, aparatură ultra performantă, dar și un Centru de Medicină Ocupațională și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală.

ilustratie-proiectie-eveniment_Surducan-CladiriCluj-e1427198365631.jpg

 

Strategia noastră este să fim aproape de pacienți cu servicii de cea mai bună calitate. Astfel, deschidem cea de-a doua Policlinică REGINA MARIA în Cluj, consolidându-ne poziția de lider al pieței locale. Această dezvoltare a Rețelei vine ca un răspuns firesc la cererea tot mai mare de servicii REGINA MARIA din partea companiilor naționale și locale prezente aici, precum și din partea pacienților individuali. Noua unitate respectă întru totul standardele înalte de calitate deja recunoscute ale Rețelei și oferă acces la un sistem medical integrat, pregătit să deservească solicitări medicale variate, cu profesionalism și grijă pentru pacient”, a declarat Fady Chreih, Director General Rețeaua de sănătate REGINA MARIA. 

Policlinica Muzeului oferă pacienților consultații clinice, investigații complexe și soluții de diagnostic și tratament pentru peste 13 specialități medicale, printre care: Dermatologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Hematologie, Medicină generală, Medicină internă, Medicina muncii, Neonatologie, Obstetrică-ginecologie, Ortopedie și traumatologie, Pediatrie și Psihiatrie. Pe lângă acestea, clujenii și pacienții din zonele adiacente orașului vor găsi în noua unitate și servicii de Imagistică, Recuperare medicala și Medicină de laborator. Noul laborator regional de care dispune Policlinica Muzeului este creat să deservească atât Clujul, cât și cele 3 județe adiacente, având capacitatea de a asigura servicii de calitate pentru întreaga regiune.

Exterior-_-Policlinica-Muzeului_REGINA-MARIA_Cluj1-e1427199019671.jpg

Echipa medicală a noii policlinici REGINA MARIA din Cluj este formată din 26 de medici experimentați, pregătiți să acorde pacienților cea mai bună îngrijire medicală. Dotată cu 8 cabinete medicale dispuse pe trei niveluri – demisol, parter, etajul 1, Policlinica Muzeului este situată pe Strada Sextil Puscariu, Nr. 2, iar programul de funcționare este de luni până vineri între orele 07:30 și 20:00. Pentru efectuarea unei programări, pacienții pot apela numărul 021.9268.

După inaugurarea de la Cluj, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA are în plan și alte deschideri în orașele mari care pot susţine investiţii de 800.000 – 1 milion euro în zona medicală. REGINA MARIA a încheiat exercițiul financiar 2014 cu cel mai bun rezultat din istoria companiei. Operatorul de servicii medicale private a înregistrat afaceri în creștere cu 19% față de 2013, până la 55 de milioane de euro , având un avans semnificativ față de piața de profil, care a înregistrat o ascensiune de doar 9-10%. La nivelul anului 2014, compania a înregistrat o creștere de peste 22% a numărului total de pacienți, atingând pragul de 1,1 milioane la finele anului.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA are peste 3000 de angajați în cele 21 de locații proprii în Bucureşti şi în ţară. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului impresionant de unități medicale prin intermediul cărora se adresează celor peste 1,1 milioane de pacienți. În ceea ce privește portofoliul de abonamente corporate, compania numără peste 275.000 de abonamente, fiind lider de piață pe acest segment de business. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 21 locații proprii, 3 spitale, 2 maternități, 5  campusuri medicale, 5 centre de imagistică, o divizie de laboratoare clinice, bancă proprie de celule stem și peste 140 de policlinici partenere în țară.

Ultimele articole

Alte articole