fbpx
marți, decembrie 5, 2023

Rooftop Party Caritabil la Bistro Sorriso

Share

Dragi prieteni,

Va invitam la un eveniment caritabil altfel: un rooftop party cu de toate! Muzica live cu Score Band, vinuri alese, gustari pe masura, o licitatie live cu Bogdan Bob Radulescu.

Evenimentul sustine campania „Sunet pentru sanatatea copiilor” initiata de asociatia Life education for all, cu scopul de a dota saloanele din spitalele de copii bolnavi cronic cu audioteci.

Până în acest moment LEFA a dotat peste 100 de saloane de copii din 10 spitale din tara cu câte o audioteca: câte 1 audioplayer, 1 videoplayer, 1 televizor/salon, căști și cd-uri cu povești pt copii, muzică pt copii, muzică clasică, muzică relaxanta și terapeutică cât și cd-uri și dvd-uri cu conținut educațional și cu filme/desene animate (www.lifeeducationforall.org).

In 12 iulie facem un mic efort pentru ca acest proiect sa continue si sa usureze suferinta copiilor bolnavi cronic, care-si petrec saptamani, chiar luni din viata in spitale, uneori despartiti de familiile lor.

De ce facem asta? Simplu. Pentru ca putem. Si pentru ca ne pasa.

Taxa de participare: 150 lei. Intreg profitul evenimentului, impreuna cu fondurile stranse in urma tombolei si a licitatiei merg catre sustinerea acestui proiect.

Va asteptam cu drag la Silver Business Center, Strada Dorobantilor 48, incepand cu ora 19.

 

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole