fbpx
marți, aprilie 16, 2024

Se deschide Street FOOD Park, cea mai mare terasă din Cluj-Napoca

Share

În urmă cu câțiva ani, în Cluj-Napoca se organiza primul Street FOOD Festival din țară și de atunci, ne-am obișnuit cu mâncarea stradală servită în spații urbane verzi și într-o atmosferă destinsă, ne-am stimulat curiozitatea de a încerca preparate noi și de a ne bucura de muzică live alături de prieteni la evenimente de acest gen. Contextul actual ne determină să luăm o pauză de la festivaluri, iar data revenirii la ele este incertă. Dar lipsa festivalurilor nu e necesar să însemne și o pauză de la vechile plăceri. Echipa Why not, organizator Street FOOD Festival a găsit o soluție pentru a le oferi în siguranță, prin organizarea celui mai mare parc cu preparate tip #streetfood.

În incinta Club Transilvania, vis-a-vis de hypermarket-ul Cora, vizitatorii vor găsi un spațiu verde întins si racoritor, 12 chefi pricepuți și food truck-urile lor dichisite, decoruri boeme, hamace și bean bags, toate acompaniate de muzica live, Dj locali și alte surprize artistice.

Se vor găti live burgeri, pizza, pulled pork și pulled beef, paste și alte alegeri gustoase din bucătăria internațională care să ne scoată din zona de confort culinar. Berea, vinul și cocktailurile vor contribui și ele la crearea unei atmosfere de vacanță în oraș.

Organizarea se aliniază celor mai înalte standarde de igienă și respectă măsurile de prevenție specifice stării de alertă. Se vor lua măsuri pentru distanțarea fizică, accesul va fi controlat, vizitatorii vor avea la dispoziție dezinfectant și vor fi informați constant cu privire la normele în vigoare și recomandările de bune practici.

Ne dorim ca Street FOOD Park să salveze vara clujenilor și să ofere un loc de vacanță chiar la noi în oraș. Am ales locația Club Transilvania pentru că ne oferă un spațiu întins și aerisit, unde putem să așezăm mesele la distanță corespunzătoare, iar copacii oferă umbra pe care o căutăm cu toții în zilele de vară. Aici va fi zona chill a festivalului, o grădină intimă unde vor fi pături, bean bagsi și hamace și locul unde DJ locali vor oferi un vibe bun vizitatorilor. Bucătarii abia așteaptă să își reîntâlnească gurmanzii, așa că e cazul să ne așteptăm la surprize culinare. Nely Borza – Managing Partner Why Not

Street FOOD Park invită pofticioșii începând cu 3 iulie, de marți până duminică între orele 12 și 22, în incinta Club Transilvania de pe Bd 1 Decembrie. Intrarea este liberă.

Recomandăm o plimbare pe malul Someșului până la locație, iar cicliștii vor găsi rasteluri pentru a-și parca bicicletele. Cea mai apropiată stație de autobuz e Dispozitiv Grigorescu, unde opresc 7 mijloace de transport în comun, iar celora care preferă să vină cu mașina, le recomandăm parcarea hypermarketului Cora.

Ultimele articole

Alte articole