fbpx
luni, iulie 15, 2024

Semplice Gourmet- restaurantul bun pentru orice ocazie, în inima Clujului

Share

Când e mijlocul zilei de muncă și foamea ne lovește, ne trezim într-un moment cât se poate de complicat: ce și unde mâncăm? Parcă nu am mânca într-un loc neapărat fancy, pentru că mergem cu prietenii și suntem gălăgioși, dar, în același timp, parcă am mânca ceva gustos, gătit ca la carte și servit de un chelner amabil. Ar trebui așadar un local „2 în 1”. Vestea bună este că localul există și se numește Semplice Gourmet, chiar în inima Clujului, pe Calea Dorobanților.

 

Într-o zonă care freamătă de activitate și oameni ocupați, Semplice Gourmet este un local ce trebuie vizitat și dacă ești înfometat, dar și dacă vrei să savurezi în tihnă o cafea bună, într-o pauză, alături de un prieten.

Deschis în urmă cu aproximativ două luni, Semplice Gourmet se află într-un spațiu în care este loc pentru maxim 36 de persoane, iar oferta restaurantului este cât se poate de variată. Pe de-o parte, localul oferă clienților posibilitatea de a savura micul dejun și prânzul la prețuri foarte accesibile. Pe de altă parte, localul are și specific à la carte, ceea ce îl transformă în varianta ideală pentru cei care vor mai mult de la prânzul lor.

„Este un restaurant perfect pentru oamenii care lucrează în clădirile de birouri, cu atât mai mult cu cât aici este o zonă foarte activă din acest punct de vedere. Astfel, am pornit de la nevoile pe care le au acești oameni, care caută mereu ceva nou, alte gusturi și alte experiențe culinare ”, explică Raluca Nicula, director de marketing al restaurantului Semplice Gourmet.

Cea mai mare parte din activitatea localului se bazează pe traficul de la orele aferente micului dejun, între 8 și 11 dimineața, dar și de la orele prânzului, între ora 12 și ora 15. Meniul pentru micul dejun este ideal pentru pofticioșii care vor să își înceapă ziua cu ceva sănătos dar și puțin mai… special. Omleta cu somon sau ciuperci merită să se afle pe primul loc, alături de alte alegeri sănătoase și hrănitoare, precum omleta cu legume proaspete, ouăle Benedict cu spanac sau o porție de humus cu lipie si mix de salată. Cert este faptul că, indiferent de ora la ca ajunge la Semplice, orice pofticios va pleca mulțumit de la masă, în condițiile în care oferta localului îmbină perfect diversitatea și prospețimea produselor.

Specificul locului merge dincolo de un simplu local cu prețuri bune pentru masa de prânz și funcționează perfect și atunci când vizitatorii așteaptă să găsească aici un ambient specific unui restaurant.

„E un loc în care oamenii pot să vină la o întâlnire personala sau de afaceri, să bea o cafea sau să serveasca masa. Nu este un loc care să se rezume doar la mic dejun și prânz, chiar dacă cei mai mulți vin la noi în aceaste perioade ale zilei. Vrem să atragem și potențiali clienți care se află în zonă și care vor să aibă întâlniri mai relaxate si informale într-un loc prietenos și confortabil în afara biroului sau a spațiului de lucru.”, mai spune Raluca Nicula.

Semplice Gourmet se află pe Calea Dorobanților, nr 18-20, la parterul clădirii Power Business Center.

 

Ultimele articole

Alte articole